AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Philips Sonicare For Kids

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare For Kids
Elektrická zubná kefka – elektrická sonická zubná kefka pre deti, 2 režimy čistenia, nízka intenzita pre deti od 3 rokov a vyššia pre deti od 7 rokov, funkcie KidTimer and KidPacer, Bluetooth
Kód:  PHIDK001nad Stránky výrobcu

Philips Sonicare For Kids

Philips Logo

Philips Sonicare for Kids

Sonické kefky pre deti s pripojením Bluetooth

Udržte záujem detí počas čistenia zubov. Technológia Bluetooth prepája sonická kefka Philips Sonicare For Kids sa zábavnou aplikácií v telefóne alebo tablete a motivuje deti k samostatnému, lepšiemu a dlhšiemu čistenie. Deti sa tak bavia a získavajú zdravé návyky, ktoré im vydržia po celý život.

ocenění
ikona

O 75% efektívnejšia ako manuálne zubné kefky

ikona

2 detské režimy čistenia

ikona

Interaktívne aplikácie - viac zábavy, lepšie čistenie

Video Philips Sonicare for Kids HX6322/04

prehrať video

sonická technológia

Kým sa deti učia čistiť zuby, sonická technológia sa postará o všetko ostatné - zaistí šetrné a efektívne čistenie hlboko medzi zubami a pozdĺž línie ďasien. S touto technológiou je sonická kefka Philips Sonicare For Kids až o 75% účinnejšie ako manuálne zubné kefky.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

2 detské režimy čistenia

Sonická zubná kefka Sonicare for Kids ponúka 2 režimy čistenia s ohľadom na deti a správne čistenie v rôznom veku: nižšia intenzita pre deti od 3 rokov a vyššie pre deti od 7 rokov.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Dve veľkosti kartáčkových hlavíc

Tento sonická zubná kefka Philips Sonicare sa dodáva s jednou kartáčkový hlavicou štandardnej veľkosti as jednou hlavicou kompaktné (mini) veľkosti. Veľkosti kartáčkových hlavíc Philips Sonicare For Kids sú špecificky navrhnuté pre jemné čistenie a ochranu detských rastúcich zubov.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Ochrana mladého chrupu

Pogumovaná hlavica tohto elektrickej zubnej kefky je určená pre ochranu rastúcich zubov.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Zábavná aplikácia ku kefke

Hrdinom aplikácie je roztomilý Sparkly, ktorého si deti zamilujú. Zakaždým, keď si vyčistí zuby správne, dostanú odmenu - môžu odomykať príslušenstvo a Sparklyho si upraviť alebo pre neho získať zdravé jedlo, ktoré má rád. Rodičia navyše majú možnosť doplniť do aplikácie vlastnej odmeny.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Učí správnu techniku čistenia

Aplikácia Philips Sonicare For Kids sa synchronizuje so sonickými zubnou kefkou vášho dieťaťa a formou hry podporuje výučbu správnej techniky čistenia zubov a ďasien. Monitoruje každé čistenie a jeho dĺžku, aby rodičia mali dokonalý prehľad o výsledkoch.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Viac zábavy, lepšie výsledky

Deti v aplikácii vidí, ako dobre si zuby čistí, a za dobre odvedenú prácu získavajú od Sparklyho lákavé odmeny. 98% opýtaných rodičov potvrdilo, že je takto jednoduchšie prinútiť deti k dlhšiemu a lepšiemu čisteniu.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

funkcia KidTimer

Aplikácia tiež pomáha deťom postupne predlžovať dobu čistenia. Cieľom je dosiahnuť čas dvoch minút, ktorú odporúčajú zubárovi.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Pripojenie prostredníctvom Bluetooth

Vďaka prepojeniu kefky a aplikácie pomocou Bluetooth môžete sledovať čistenie zubov v reálnom čase. Technológia rozpozná, kedy čistenie zubov začne, kedy sa preruší a kedy skončí. A vďaka integrovanej pamäte a časovej známke na tele kefky môžete dokonca ukladať podrobnosti až pre 20 čistení, kedy aplikáciu nepoužívate.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Dizajn s možnosťou viac uchopenie pre rodičov i deti

Ergonomický dizajn umožňuje deťom, aby si zuby čistili samy alebo spolu s rodičmi. Každý zubná kefka Philips Sonicare For Kids má chytro navrhnuté telo, vďaka ktorému si rodičia a deti môžu čistiť zuby spoločne. Pevné uchopenie zabezpečí, aby malé detské ruky mohli s kefkou samy ľahko pohybovať, zatiaľ čo priestranný dizajn umožní rodičom v prípade potreby pomôcť dočistiť.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04
Philips Sonicare for Kids HX6322/04
Philips Sonicare for Kids HX6322/04
Philips Sonicare for Kids HX6322/04
Philips Sonicare for Kids HX6322/04

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bluetooth, Časovač Hotovo!

Podľa radu

Rad
Philips Sonicare for Kids Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
2 ks, 4 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks, 2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Sonicare For Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare For Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare für Kinder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare für Kinder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare For Kids.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií