AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28
4,8 723 hodnotení
Elektrická zubná kefka – sonická, 62000 jemných pohybov/min, 3 režimy čistenia: Clean, Gum Care a White; tlakový senzor, BrushSync – automatické upozornenie na potrebu výmeny hlavice, indikátor batérie, časovač, farba: biela a mätová, balenie obsahuje: 1 kefka ProtectiveClean, 1 hlavica Optimal White Standard, 1 nabíjačka, 1 cestovné puzdro
Variant
Kód:  PHIZK373 Produktové číslo:  HX6857/28 Stránky výrobcu
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 Predaj skončil

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Philips Logo

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint
Sonická zubná kefkaHX6857/28

Belšie zuby už počas 1 týždňa, šetrná starostlivosť o zuby a ďasná

Doprajte svojej ústnej dutine tú najlepšiu starostlivosť! Sonická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health v kombinácii so špeciálne navrhnutou kefkovou hlavicou dokáže viditeľne vybieliť povrchové škvrny na zuboch a rozžiariť váš úsmev už počas jedného týždňa pravidelného používania! Prístroj je mimoriadne šetrný, má zabudovaný tlakový senzor, vďaka ktorému dokáže rozpoznať príliš veľký tlak vyvíjaný na zuby a ďasná a jemnou pulzáciou vás upozorniť, aby ste ho zmiernili. V porovnaní s tradičnýmčistením zubov manuálnou kefkou sonická kefka Philips Sonicare zlepšuje zdravie ďasien až o 100 %. Na výber máte tri režimy čistenia: na každodenné dôkladné čistenie, bieliaci režim a špeciálny režim s jemnou masážou ďasien. Skvele sa hodí aj pre tých s veľmi citlivými zubami alebo majiteľov strojčekov a zubných náhrad. Balenie obsahuje telo kefky v bielej a mätovej farbe, bieliacu hlavicu Optimal White Standard, nabíjačku a praktické cestovné puzdro.

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Tlakový senzor a upozornenie na potrebu výmeny hlavice

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Belšie zuby iba za 1 týždeň

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

3 šetrné režimy čistenia

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Prehrať video

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Sonická technológia

Sonický stieravý pohyb napení zubnú pastu na bublinky, ktoré útočia na plak a vháňa ich do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien. Vaše zuby si tak budú súčasne užívať až 62 000 jemných, avšak účinných pohybov kefkovej hlavice. Za 2 minúty dosiahnete rovnaký účinok ako pri mesačnom čistení s ručnou kefkou. Šetrná sonická technológia je vhodná na použitie so strojčekmi, výplňami, korunkami a fazetami. Navyše predchádza tvorbe zubného kazu a zlepšuje zdravie ďasien.

Zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6857/28

Belšie zuby už za 1 týždeň

Kefková hlavica Optimal White Standard je určená všetkým, ktorí túžia po žiarivom úsmeve. Jej stred je husto osadený špeciálnymi vláknami, ktoré šetrne odstraňujú povrchové škvrny. Je dokázané, že už za 1 týždeň používania sa vaše zuby vďaka hlavici výrazne vybielia. 

Zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean HX6857/28

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare s 3 režimami čistenia

Šetrná elektrická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health ponúka výber z 3 režimov čistenia zubov. Režim Clean sa hodí na každodenné perfektné čistenie zubov a odstránenie zubného povlaku, režim White je navrhnutý na ešte lepšie odstránenie povrchových škvŕn a v režime Gum Care si môžete dopriať extra minútu používania s nízkou intenzitou navyše pre jemnú masáž ďasien.

Sonická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Zubná kefka Philips Sonicare s tlakovým senzorom

Príliš veľký tlak vyvíjaný na zuby a ďasná počas čistenia môže pôsobiť celý rad zdravotných problémov, pritom však nie je vôbec ľahké ho rozpoznať. Jedinečná zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint je preto vybavená špeciálne navrhnutým tlakovým senzorom, vďaka ktorému prístroj dokáže nesprávny tlak rozoznať a upozorniť vás naň jemnou pulzáciou. Tým prispieva k zdraviu vašej ústnej dutiny. 

Sonická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Philips Sonicare kefka s praktickými časovačmi

Philips Sonicare kefka ProtectiveClean Gum Health pomáha strážiť optimálnu dobu čistenia zubov. Je vybavená dvoma praktickými časovačmi. Časovač Smartimer vás upozorní po uplynutí dvoch minút, čo je štandardná doba čistenia odporúčaná zubnými lekármi. Časovač QuadPacer zase určuje polminútové intervaly a pomáha vám celkovú dobu čistenia rozložiť do rôznych častí ústnej dutiny.

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Pripomenutie výmeny hlavice

Hlavicu zubnej kefky je potrebné pravidelne meniť, aby výkon kefky zostal dlhodobo perfektný. Elektrická kefka Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint je vybavená inovatívnou technológiou BrushSync, vďaka ktorej dokáže monitorovať stav opotrebovania hlavice na základe frekvencie a spôsobu používania kefky. V tom správnom okamihu vás potom na nutnosť výmeny hlavice upozorní sonická kefka Philips Sonicare krátkym pípnutím a rozsvietením svetelnej kontrolky na tele kefky.

Predĺžená záruka na zubnú kefku Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Extra záruka

Využite možnosť mať 3 roky záruku na produkty kategórie starostlivosti o zuby a ďasná. Aby ste mohli využiť +1 rok záruky zadarmo navyše, stačí, keď do 3 mesiacov od nákupu zaregistrujete svoj produkt na stránkach My Philips. Po registrácii dostanete potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvy o predĺženej záruke.

Technická špecifikácia

Spotreba

Napätie

110 – 220 V

Výkon čistenia

Frekvencia

Až 62 000 pohybov za minútu

Zdravotné výhody

Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu

Bieliace účinky

Belšie zuby za 1 týždeň

Časovač

Quadpacer a SmarTimer

Kontrola tlaku

Vibrácie tela kefky ako upozornenie

Technické údaje


Batéria

Nabíjateľná


Prevádzkový čas (od úplného nabitia po vybitie)

Až 2 týždne


Typ batérie

Lítium-iónová

Jednoduché používanie

Indikátor batérie

Kontrolka zobrazuje stav batérie

Kompatibilita s telom kefky

Zacvakávacia hlavica kefky

Kompatibilita s telom kefky

Zacvakávacia hlavica kefky

Rukoväť

Tenký ergonomický dizajn

Výdrž batérie

Až 2 týždne

Režimy

Clean

Na výnimočné každodenné čistenie

2 nastavenia intenzity

Nízka a vysoká

DIZAJN A VYHOTOVENIE

Farba

Biela a mätová

Balenie obsahuje

Hlavica kefiek

1 hlavica W2 Optimal White

Nabíjačka

1

Rukoväť

1 ProtectiveClean

Cestovné puzdro

1

Servis

Záruka

2-ročná obmedzená záruka

Ďalšie špecifikácie

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Philips Sonicare ProtectiveClean Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
1 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v popisu vyse je uvedeno 62000 kmitu/min, ale nize take 31000 kmitu/min. Jaka je tedy skutecnost?

Prosím, k čemu slouží ten UV sanitizér? Děkuji

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či je možné k danej kefke zakúpiť len samostatne nabíjaciu stanicu. Ďakujem veľmi pekne.

Popis produktu je velmi zavadzajuci… raz pisete 62000 kmitov, potom 31000. v popise je, ze inteligentna kefka s aplikaciou potom dole v takom tom “rozpisanom” menu mate : mobilna aplikacia Nie

V balení nebyl český návod....

ako dlho vydrzi jedna hlavica? 27 eur za jeden kus je hodne

Kolik hlavic vejde do sanitizeru?

Dobry den. Mam problem s touto elektrickou kefkou. Cast, kde sa nasadzuje hlavica na kefku, sa uvolnila, pri pouzivani viac huci a menej sa hybe. Cele je to velmi uvolnene. Je to na reklamaciu, alebo to viem nejako doma opravit? Dakujem.

Dobrý deň. Prosím vás, asi po dvoch mesiacoch sa mi začal znížil výkon kmitov. Bola dovtedy dosť hlučná. Viem že si kefka nastaví časom kmity, no skôr som bol v tom že sa kmity zváčsia. To je asi na reklamáciu. Že? Ďakujem.

Má prosím tento kartáček el. nabíječku?

123...
Diskusia a poradňa k Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28
Príslušenstvo pre Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií