Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips Fidelio T1 biela

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio T1 biela
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, podpora AAC, LDAC a SBC, Ambient sound, hlasový asistent, powerbank, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 7–40000 Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 10 mm, výdrž batérie až 48 h (13 h+35 h)
Kód:  JPI902b31 Produktové číslo:  T1WT/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio T1 biela

True Wireless slúchadlá Philips Fidelio T1 s ANC a prémiovým zvukom

Chcete si užiť luxusné počúvanie obľúbenej hudby vo vysokej kvalite? V tom prípade využite úplne nové bezdrôtové True Wireless slúchadlá Philips Fidelio T1WT/00 využívajúce 10 mm meniče pre zaistenie perfektného zvukového podania. Ľahký a ergonomický dizajn slúchadiel perfektne padne do uší (k dispozícii vám budú hneď 3 veľkosti koncoviek na optimálne prispôsobenie). Ovládanie slúchadiel Philips Fidelio T1 je realizované prostredníctvom dotykových plôch. Pri každodennom používaní potom tiež oceníte nadpriemernú výdrž až na úrovni 35 hodín.

Stabilný stojan na slúchadlá

Slúchadlá bezdrôtové Philips Fidelio T1 ponúkajú perfektný zvuk, prirodzene znejúce stredné polohy, hlboké a presné basy a celkovo dokonalý zážitok z počúvania bohatého na detaily. Philips totiž ako jeden z mála výrobcov zvolil u TWS slúchadiel Fidelio T1WT/00 hybridnú konštrukciu – o basy sa stará 10 mm dynamický menič, o výšky a stredy menič tlakový.

Bezdrôtové slúchadlá vás odrežú od okolitého hluku

Nehľadiac na to, kde sa práve nachádzate, bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio T1WT/00 vytvoria skvelý priestor na počúvanie. Systém hybridného potlačenia hluku totiž využíva špičkový hardvér a pokročilé spracovanie zvuku na blokáciu nežiaducich zvukov. Kryty koncov slúchadiel z peny Comply tlmia zvuk a zaručujú bezpečné a pohodlné nosenie, čím prispievajú k pohlcujúcej atmosfére.

Bezkáblové slúchadlá Philips Fidelio T1WT/00 majú odolnosť IPX4

Vezmite si svoje bezkáblové slúchadlá Philips Fidelio T1 kamkoľvek bez ohľadu na počasie, sú totiž odolné voči striekajúcej vode a na perfektné počúvanie hudby vonku sú úplne ideálne. Pohodlné používanie je vylepšené aj infračerveným snímačom, ktorý deteguje, kedy sú slúchadlá bez kábla Philips Fidelio T1WT/00 v uchu, a pri vybratí jedného slúchadla pozastavia prehrávanie hudby.

Pohodlné dotykové ovládanie slúchadiel bez kábla Philips Fidelio T1

Slúchadlá bez kábla Philips Fidelio T1 sa navyše ľahko ovládajú kliknutím prstom – na prehrávanie, preskakovanie a pozastavovanie skladieb. Funkcia Push-to-Talk taktiež umožňuje hlasovú handsfree asistenciu pomocou Google Assistant. Komplexné ovládanie potom ponúkne sprievodná aplikácia Philips Headphones.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Philips Fidelio T1WT/00, biele

  • Prémiové bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio T1 určené pre hudobných fajnšmekrov
  • Potlačenie hluku Pro+
  • Mimoriadne kvalitné vyhotovenie vrátane detailov z lešteného kovu alebo lemovania z kože v prípade puzdra
  • Kvalitný prenos zvuku aj vďaka výbornému Hi-Res kodeku LDAC
  • Bezkáblové slúchadlá ponúkajú dotykové ovládanie a jednoduché pripojenie
  • Výdrž batérie sľubuje 9 hodín nepretržitého prehrávania s aktivovanou funkciou ANC a ďalších 25 hodín prehrávania prostredníctvom nabíjacieho puzdra, bez zapnutého ANC ide o 13 hodín plus 35 hodín vďaka puzdru
  • Plné nabitie True Wireless slúchadiel trvá dve hodiny, ale už len 15 minút nabíjania postačí na jednu hodinu prehrávania navyše
  • Puzdro je možné nabíjať bezdrôtovo pomocou Qi nabíjačky

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
7 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
48 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
13 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
35 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
109 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Fidelio T1 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio T1 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio T1 fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií