AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips TAUT102BK/00

Zobraziť katalóg
Philips TAUT102BK/00
3,7 11 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, impedancia 16 Ohm, menič 6mm, výdrž batérie až 12h(3h+9h)
Kód:  JPI901d5 Produktové číslo:  TAUT102BK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips TAUT102BK/00

True Wireless slúchadlá Philips TAUT102BK/00 s hlasovým ovládaním telefónu

Bezdrôtové slúchadlá Philips TAUT102BK/00 vám ponúknu slobodu pri počúvaní hudby alebo telefonovaní. Dizajnovo vydarené slúchadlá sú navyše ľahké a skladné. Bluetooth slúchadlá Philips TAUT102BK/00 disponujú multifunkčným tlačidlom, ktoré dvojitým stlačením prebudia hlasového asistenta telefónu. Požiadajte Siri alebo Google Assistant, aby pustili hudbu, zavolali alebo poslali správu vašim priateľom, skontrolovali predpoveď počasia a viac.

6 mm

Veľkosť meničov

3 hodiny

Výdrž slúchadiel na jedno nabitie

9 hodín

Kapacita nabíjacieho puzdra

Philips TAUT102BK/00

Skvelý zvuk plný basov

Vďaka 6 mm neodymovým reproduktorom ponúknu bezdrôtové slúchadlá Philips TAUT102BK/00 kvalitné počúvanie vašej obľúbenej hudby. Slúchadlá tiež disponujú zabudovaným mikrofónom s funkciou potlačenia okolitého šumu, takže svoje hovory môžete vybaviť kdekoľvek.

Philips TAUT102BK/00

Vybavíte pokojne aj hovory

Na ovládanie hovorov alebo prehrávanie hudby slúži multifunkčné tlačidlo umiestnené priamo na Bluetooth slúchadlách Philips TAUT102BK/00. Pre jednoduchú komunikáciu s mobilným telefónom je tu funkcia hlasového asistenta.

Philips TAUT102BK/00

Dobíjacie puzdro slúchadiel Philips TAUT102BK/00

Súčasťou bezdrôtových slúchadiel Philips TAUT102BK/00 je puzdro, ktoré zároveň slúži na ich nabíjanie. Na jedno nabitie si užijete približne tri hodiny hudobných zážitkov, pričom plne nabité puzdro zaistí ďalších deväť hodín prehrávania.

Philips TAUT102BK/00

Automatické párovanie

Bluetooth slúchadlá Philips TAUT102BK/00 sú pripravené na spárovanie ihneď potom, ako ich vyberiete z puzdra. Pamätajú si totiž posledné zariadenie, s ktorým boli spárované.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
3 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
9 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
29,6 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Dá se poslouchat jedno sluchátko,zatímco se druhé nabíjí a potom je prohodit mezi sebou?Stihne se jedno sluchátko nabít z 0 na 100%,než se druhé vybije poslechem?

Ani na stránkách Philips jsem nenašel pro mne dost zásadní informaci. Zda ovládací tlačítko je manuální alias reálně stlačitelné nebo elektronické alias dotykové. ?

Dnes jsem si je vyzvedl a plně vyzkoušel. 🤔 + plusy ✅ bassy , design , tlačítko co nemusím mačkat tlačením do uší, hodně kvalitní mikrofon, dobře sedí v uších , výdrž je celkem slušná a párování bylo krom dvou kliknutí plně automatické - mínusy ❌ dost ošizené špunty (doporučuji vyměnit za lepší pro kvalitní zvuk) , kloub u doku není moc robustní tak raději opatrně při otevírání , levé se bez pravého nespustí a absence USB-C , které je nahrazeno starším microUSB , ale kabel vám k tomu dají balení. 👌 Určitě doporučuji jelikož cena/výkon je tu opravdu výborná , když vyměníte špunty za lepší. Doufám, že budou fungovat dlouho jak mě, tak i vám. 😁 8/10

Dobrý den, jsou sluchátka voděodolná?

Dobrý den, nabíjí se nabíjecí pouzdro přes usb-C?

Kde jsou sluchátka vyrobena? Nemám zájem o čínské výrobky.

Diskusia a poradňa k Philips TAUT102BK/00
Príslušenstvo pre Philips TAUT102BK/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips TAUT102BK/00 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips TAUT102BK / 00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips TAUT102BK / 00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips TAUT102BK / 00.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií