Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips TAW6205/10

Zobraziť katalóg
Philips TAW6205/10
3,0 3 hodnotení
Reproduktor - aktívny, s výkonom 40 W, s hlasovým asistentom, farba sivá, frekvenčný rozsah od 20Hz do 20000Hz, AUX, Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android
Kód:  JPI420a1a82 Produktové číslo:  TAW6205/10 Stránky výrobcu

Philips TAW6205/10

Chodíte radi do kina a chceli by ste podobnú atmosféru preniesť k vám domov? Celkom určite sa vám bude páčiť samostatný reproduktor Philips. Pretože je to aktívny reproduktor, má v sebe zabudovaný zosilňovač, preto prehrá hudbu priamo zo zdroja. O prepojenie sa postará moderná technológia Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay a Chromecast. Hudbu si tak pustíte priamo zo svojho telefónu bez použitia káblov. Kvalitný prenos dát zariadi Bluetooth verzia 4.2. Reproduktor s Multiroom režimom možno využiť aj pre zložitejšie systémy na prehrávanie hudby po celom dome. Po pripojení AirPlay reproduktora k WiFi sa ihneď prepojí s ostatnými prístrojmi, ktoré sú s ním kompatibilné. Umožní potom prehranie zvuku z akéhokoľvek zariadenia v dosahu, a tak si vychutnáte hudbu z reprosústavy pokojne pri bazéne. Technológia Chromecast prehrá vašu obľúbenú hudbu priamo z mobilu alebo notebooku.

Reproduktor Philips TAW6205/10 Screen
Reproduktor Philips TAW6205/10 Bočný pohľad

Kľúčové prednosti reproduktora Philips TAW6205/10

  • Philips verzia reproduktora oceníte pri sledovaní filmov či počúvaní obľúbenej hudby
  • Je to aktívna verzia reproduktora
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou technológie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay a Chromecast
  • Reproduktor s verziou Bluetooth 4.2
  • Hodnota dosiahnutého výkonu je 40 W
  • Jeho frekvencia je od 20 do 20000 Hz
  • Je kompatibilný so službami Spotify, Tidal a Deezer
  • Farba reproduktora Philips je sivá
  • Jeho hmotnosť je 1,8 kg

Reproduktor Philips a jeho ďalšie novinky

Reproduktor Philips podporí skvelý zážitok pri sledovaní filmov či počúvaní vašej obľúbenej hudby. Pomocou hlasového asistenta môžete reproduktor ovládať povelmi. Reproduktor dokáže pracovať s operačným systémom iOS aj Android. Prehrávať audio vám umožní podpora streamovacích služieb, ako napríklad Spotify, Tidal a Deezer.

Reproduktor Philips TAW6205/10 Lifestyle

Reproduktor vás nesklame ani svojím výkonom

Pri výbere reproduktora je tiež podstatný jeho výkon, ktorý vám môže napovedať, akú veľkú miestnosť bude schopný ozvučiť. Reproduktor Philips má maximálny výkon 40 W a ozvučí tak aj väčšie miestnosti. Dôležitá je aj hodnota frekvencie, tá je v rozmedzí od 20 do 20000 Hz.

Konektivita

  • Pripojenie: AUX
  • Počet USB: 1

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
AUX Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
AUX Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
40 W Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Tidal, Deezer Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,8 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je tento reproduktor kompatibilny so Soundbarom TAB8805/10 3.1? Chcel by som tento Soundbar doplnit o dalsie 2 reproduktory. Vdaka.

Dobry den. Potreboval by som poradit ... Po vytvoreni surround modu v aplikaci (soundbar TAB8505+ 2 x TAW6205) vsetko funguje. Po vypnuti zdroja (TV 65PUS8505) uz setup surround nefunguje (repro TAW6205 sa odpoja a len trochu sumia). Ako nastavit permanentny surround, bez nutnosti rekonfiguracie ? Dakujem vopred

Dobry den, po aktualizacii a konfiguracie (surround s TAB 8505) sa mi reproduktory pripojene ako zadne kanaly, odpajaju od wifi a setup je nepouzitelny. Nakoniec ich uz vobec neviem pripojit k WIFI (vobec sa nehlasia na wifi pripojenie ako v androide tak aj ios) Co sa s tym da robit ?

Dobry den, po aktualizacii a konfiguracie (surround s TAB 8505) sa mi reproduktory pripojene ako zadne kanaly, odpajaju od wifi a setup je nepouzitelny. Nakoniec ich uz vobec neviem pripojit k WIFI (vobec sa nehlasia na wifi pripojenie ako v androide tak aj ios)

Dobry den, je mozne pouzit 2 ks TAW6205 ako rozsirenie soundbaru TAB8505 (zadne repro) , so zdrojom signalu TV Philips PUS8505

Dobry den, plati aj u Vas v Alze akcia Philipsu 1+1 zadarmo, na tieto repro ?

Diskusia a poradňa k Philips TAW6205/10
Príslušenstvo pre Philips TAW6205/10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips TAW6205/10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips TAW6205/10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips TAW6205/10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips TAW6205/10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií