Pinnacle Studio 18 Standard ML

Zobraziť katalóg
Pinnacle Studio 18 Standard ML
4,4 11 hodnotení
Program na strihanie videa multijazyková verzia vrátane češtiny, box
Kód:  JT234h63 Produktové číslo:  PNST18STMLEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pinnacle Studio 18 Standard ML Predaj skončil

Pinnacle Studio 18 Standard ML

Svetový líder v oblasti profesionálnej audio a video produkcie vám prináša Pinnacle Studio 18, vďaka ktorému môžete editovať video ako profesionáli. Nová verzia programu ponúka vylepšené funkcie na spracovanie HD obsahu, vyšší výkon pri editácii a väčšiu ponuku rozširujúcich efektov. Samozrejmosťou je rýchly import videa a fotografií zo širokej ponuky vstupných zariadení , profesionálnej editácie a možnosť použiť viac ako 1800 efektov, titulkov či ďalších doplnkov.

Knižnice hudobných podkresov

64bitová architektúra Pinnacle Studia 18 umožňuje využiť pri strihu videa skutočne maximum výpočtového výkonu a pamäte vášho počítača . Exportovať môžete do najpoužívanejších formátov spolu s detailným nastavením parametrov. Zadarmo získate 17 hudobných stôp z Triple Scoop Music a môžete tak podčiarknuť náladu filmu perfektným soundtrackom. Navyše zahŕňa Pinnacle Studio 18 knižnicu Scorefitter®, obsahujúcu zadarmo zvuky a piesne, ktoré sa automaticky prispôsobia tak, aby zodpovedali dĺžke vašich filmov.

Viac ako 1500 prechodov a efektov

K dispozícii máte až 24 editovateľných stôp v časovej osi . Vyberajte z viac ako 1500 unikátnych, profesionálne vyzerajúcich prechodov a efektov rozdelených do tematických skupín ako napr. vlny, šport, vesmír, sci-fi, dovolenka, tajní agenti, architektúra a mnoho ďalších.

Systémové požiadavky:

Operačný systém: Microsoft: Windows 8/7/Vista (SP2) (doporučený 64bitový OS)
CPU: Intel Core Duo 1,8 GHz, Intel Core i3 alebo AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0 GHz alebo vyšší, Intel Core 2 Duo 2,66 GHz, Intel Core i5 alebo i7 1,06 GHz alebo vyšší potrebné pre AVCHD, stereoskopické 3D a podpora Intel Quick Sync Video
Operačná pamäť: 2 GB RAM alebo vyššia, min. 4 GB pre 64bitový Windows
GPU: s podporou DirectX 9 alebo vyššej s Pixel Shader 3.0 ako napr. NVIDIA GeForce 6 Series alebo vyššia, ATI X1000 series alebo vyššia, Intel GMA X3000 alebo vyššia, 128 MB VGA VRAM, 256 MB alebo viac je doporučené (potrebné pre AVCHD a stereoskopické 3D )
Zvuková karta: kompatibilný s Windows (viackanálový výstup potrebný k priestorovému náhľadu)
HDD: 5,8 GB pre inštaláciu
DVD-ROM pre inštaláciu
Internetové pripojenie na online aktiváciu a cloud

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pinnacle Studio 18 Standard ML. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pinnacle Studio 18 Standard ML. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pinnacle Studio 18 Standard ML. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pinnacle Studio 18 Standard ML.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií