AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX)

Zobraziť katalóg
Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX)
4,7 7 hodnotení
Program na strihanie videa Pinnacle Studio pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, EN, FR, IT, ES, PL, NL, FI, SV, DA, vhodné pre domácnosti, určený pre PC
Kód:  JT234h74a Produktové číslo:  PNST23ULMLEU Stránky výrobcu
Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX) Predaj skončil

Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX)


Nové Pinnacle Studio je ešte o krok ďalej

Ďalšia verzia obľúbeného strihového programu Pinnacle Studio 23 Ultimate ponúka výkonné úpravy časovej osi v HD aj 4K rozlíšení s neobmedzeným počtom stôp. Okrem toho budete mať k dispozícii ešte viac efektov, nástrojov a ďalších funkcií než predchádzajúce verzie. Vylaďte tak každý detail s maximálnou presnosťou a kontrolou.



Obsah Pinnacle Studio 23 Ultimate

  • Úpravy časovej osi naprieč neobmedzeným počtom stôp
  • Nástroje na korekciu farieb
  • Editácia až pre 6 kamier
  • Stop Motion Animation
  • Viac ako 100 šablón MyDVD
  • Ovládanie kľúčových snímok
  • Sledovanie pohybu
  • Profesionálne zvukové nástroje
  • Maskovanie videa
  • Strih 360° videa
  • Vnorenie klipov
  • Prémiové efekty od NewBlueFX

Detailné porovnanie verzií nájdete tu.


Kreatívny a prispôsobiteľný softvér

Vďaka profesionálnym nástrojom, ktoré sú v strihovom programe Pinnacle Studio 23 Ultimate obsiahnuté, budú vaše videá dokonalé. K dispozícii budete mať nové maskovanie videa, komplexné technológie Color Grading, úpravy záznamov z viacerých kamier, efekty zeleného plátna a veľa ďalších.


Efektívny strih videa

Využiť budete môcť viac ako 2 000 profesionálnych efektov a filtrov. Aby bola práca rýchla a efektívna, Pinnacle Studio obsahuje optimalizované pracovné postupy, intuitívne ovládacie prvky či možnosť prispôsobiť si svoju pracovnú plochu.



Minimálne systémové požiadavky

Windows: 10/8.1/8/7 (64-bit)

CPU:
Intel Core i3 alebo AMD A4 3.0 GHz alebo vyššie
Intel Core i5 alebo i7 1.06 GHz alebo vyšší pre AVCHD a na podporu Intel Quick Sync Video
Intel Core i7 4th gen. alebo vyšší alebo AMD Athlon A10 alebo vyššie pre funkciu MultiCam, UHD a 360 video

RAM:
4 GB, ideálne viac ako 8 GB

Grafická karta:
Minimálne rozlíšenie 1 024 × 768 pixelov, minimum 256 MB VGA VRAM, 512 MB alebo viac pre hardvér decoding acceleration

Odporúčané grafické zariadenie DirectX:
NVIDIA GeForce 700 series/Quadro 600 (Fermi-based) alebo novšie (CUDA-enablednapodporu CUDA)
ATI Radeon HD 5xxx series alebo vyššie
Intel HD Graphics z Ivy Bridge alebo vyššie
3D Titler vyžaduje DirectX 11

Miesto na disku:
8 GB na úplnú inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Video Hotovo!
Produkt
Pinnacle Studio Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Video Hotovo!
Produkt
Pinnacle Studio Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Prenosná Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
CZ, EN, FR, IT, ES, PL, nl, fi, SV, DA Hotovo!

Typ softvéru

Typ softvéru
Úprava videa Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co když nemá můj počítač CD-ROM? Jak mohu Pinnacle nainstalovat? A taky mě zajímá, jestli cena u těch to variant je za doživotní licenci nebo na rok. Děkuji https://www.alza.cz//pinnacle-studio-23-ultimate-box-d5659167.htm https://www.alza.cz//pinnacle-studio-23-plus-box-d5659169.htm https://www.alza.cz//pinnacle-studio-23-standard-box-d5659171.htm

Zdravím vás, mam pinnacle studio 23 plus a s nim nový problem. Pocas tvorby filmu v casti import sa mi zasekol a zmrzol program, asi povytvorení 60 minut filmu. Vzdy po vypnuti programu a opatovnom spusteni sa mi ukazal len obrazok pri ktorom zamrzol a po par sekundach sa vsetko stratilo. Nestastny po tolkej stratenej praci som cely SW odinstaloval a znova nainstaloval. Po zapnuti sa znova ukazala ta spomenuta fotka a potom sa vsetko stratilo. Znova som odinstaloval SW, zmazal z PC vsetky podklady pre film, t.j. videa aj fotky a znova nainstaloval. Po zapnuti sa uz fotka neobjavila, iba titulny obrazok pinnacle a po par sekundach zase sa vsetky stratilo. Robil som aj restarty PC po zmazani, po inswtalovani, nic nepomohlo. Je problem s PC ci SW? dakujem za pomoc. Tomi Š.

Dobrý den, mám 3 roky Pinnacle 23. Zatím nebyl nikdy problém s importem videí. Ale nyní se mi nepřehrávají videa, nejde obraz jen zvuk. V PC se normálně přehrávají. Nic jsem neměnila. Děkuji za odpověď

Ako si objednat pinnacle - instalacia cez internet - ziada odomna platbu za dopravu?

máme pinnacle 23 Box plus. Chybí tam zvukové efekty. Proč? Chybí tam spoustu efektů, které jsou na internetu na youtube, že by tam měly být. Co s tím?

Dobrý den, prosím, nejsem v tom příliš zdatný, pojede mi Pinnacle Studio 23 Ultimate na notebooku ACER Aspire E1-531 s Windows 8.1, Intel Pentium CPU B960 2.20GHz, RAM 4GB, OS 64 bit ??? Děkuji, s pozdravem Karel M.

Dobrý den, lze přetáhnout Pinacle studio ultimate 23 z jednoho pc na druhý pc aniž by se ztratilo rozpracovane video? Děkuji za odpověď.

Neodpověděl jste mi na otázku ze dne 29.8 , kdy bude v Alze v prodeji Pinnacle Studio 24 Ultimate Box ,podotýkám, že se neptám na verzi Pinnacle Studio 23 Ultimate Box, který jste mi doporučil.Děkuji.

Dobrý den, lze zaslat aktivační kód emailem po zakoupení boxu?

Dobrý den, pokud mám hlavní okno pohromadě, tak jde přehrávání klasicky myší a pomocí space nebo L. Pokud ale dám přehrávač na druhý monitor, kde chci mít video na celou obrazovku, tak v přehrávači funguje zase myš a space a L a ostatní transportní funkce. Ale problém je na časové ose, kde mám klipy pod sebou a upravuji je a posunuji. Tam také fungují všechny transportní funkce, ale pouze space a L nefunguje. Tudíž vždy musím přepnout na přehrávač abych mohl přehrávání zastavit buď myší, nebo pomocí space nebo L a pak zase zpátky na časovou osu pro úpravu klipů - a to je zatraceně nepraktické. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX, Windows). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX, Windows). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pinnacle Studio 23 Ultimate (BOX).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií