Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer A-70DA strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer A-70DA strieborný
HiFi zosilňovač – 2× 90W, 6 vstupov, Auto Power Down, vstup USB, slúchadlový výstup, RCA výstup, koaxiálny digitálny vstup, optický vstup, vstavaný DA prevodník, diaľkové ovládanie
Kód:  PIO031e1 Produktové číslo:  A-70DA-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer A-70DA strieborný

Zosilňovač Pioneer A-70DA je unikátnym výrobkom. Unikátnou konštrukciou i výbavou cieli na tých najnáročnejších hudobných nadšencov. Využíva symetrickú konštrukciu a minimum signálových ciest, aby vám zaistil excelentný zvukový prednes s minimálnym šumom. Tienený napájací transformátor je izolovane prichytený a poskytne najlepší základ pre precízne výsledky a zosilnenie aj tých najjemnejších tónov reprodukovaných skladieb. Zosilňovač A-70DA využíva pre výkonové zosilnenie digitálnu koncepciu koncových stupňov, pracujúcich v energeticky efektívnej triede D. Napájanie má na starosti dvojica skladaných tienených transformátorov. Prvý z nich dodáva stabilný vysoký prúd pre koncové stupne spolu s mohutnými filtračnými kondenzátormi (2× 10 000 uF). Druhý transformátor dodáva energiu priamo pre obvody predzosilňovača.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový high-endový stereofónny integrovaný zosilňovač
  • Vysoká účinnosť vďaka konštrukcii v triede D
  • Koncepcia Direct Energy Amplifier
  • Izolované priuchytenie tieneného napájacieho transformátora
  • Párované tranzistory MOS-FET
  • Vstavaný D/A prevodník Sabre 32 ESS s rozlíšením 192 kHz/32 bitov
  • Zadný vstup USB pre zaradenie prístroja do domácej siete
  • Dostatočne dimenzované vstupy RCA pre pripojenie kvalitnej kabeláže
  • Oddelené napájacie obvody
  • Hliníkový predný panel a gombíky
  • Pioneer Control App

Vo vnútri len to najlepšie!

Bohato dimenzovaný napájací transformátor disponuje samostatnými vinutiami pre koncový zosilňovač, predzosilňovač a riadiace obvody pre docielenie optimálneho zvukového výkonu. Ak radi počúvate hudbu pri nízkych hlasitostiach, tak určite oceníte funkciu Loudness, posilňujúcu basové a výškové frekvencie. Nechýba optimalizované napájanie jednotlivých obvodov Pioneer „Direct Energy“ pre čo možno najčistejšiu produkciu zvuku s minimálnym skreslením. Rýchlu odozvu na signál a vysoko efektívne zosilnenie v triede D majú na svedomí použité originálne diely. Trieda D celkovo ďaleko predčí schopnosti analógových zosilňovačov. Prevod signálu má na starosti moderný D/A prevodník s 32-bitovým obvodom ESS SABRE Ultra obsahujúci aj programovateľný filter. A-70DA umožňuje cez USB-B vstup priame pripojenie s PC. Asynchrónny prenos signálu z počítača do zosilňovača je riadený veľmi presnými hodinami.

Hliníkový elegán

Konštrukcia je podriadená maximálnej kvalite zvuku. Použité sú len súčiastky najvyššej kvality, pozlátené konektory a masívne reproduktorové terminály. Hliníkový predný panel ponúka špičkovo spracované ovládacie prvky stereofónneho zosilňovača. Na prvý pohľad zaujme hliníkový gombík pre reguláciu hlasitosti, ovládanie výšok, basov, vyváženie a prepínač vstupov. Pripojiť môžete dva páry reproduktorov a prepínať medzi nimi v režime A/B a Bi-wiring. Zosilňovač si poradí aj s prehrávaním väčšiny súčasným digitálnych formátov uložených na PC alebo CD nosičoch. V neposlednom rade je Pioneer A-50DA vybavený brilantným predzosilňovačom pre gramofón s MM prenoskou a štyrmi vstupmi s pozlátenými konektormi, ktoré sú pripravené pre ďalšie zdroje signálu s linkovou úrovňou. Pri počúvaní určite oceníte komfort hliníkového diaľkového ovládača.

Parametre a špecifikácia:

Výstupný výkon (stereo):
90 W + 90 W (20 Hz – 20 kHz, THD 0,5 %, 4 ohmy)
65 W + 65 W (20 Hz – 20 kHz, THD 0,5 %, 8 ohmov)

Impedancia reproduktorov:
4 ohmy – 16 ohmov (A alebo B)
8 ohmov – 32 ohmov (A + B)
4 ohmy – 16 ohmov (Bi-wiring)

Frekvenčný rozsah:
Linka: 5 Hz – 50 kHz (±3 dB)
Phono: 20 Hz – 20 kHz (±0,5 dB)

Odstup s/š:
Linka: 101 dB
Phono MM: 89 dB
Phono MC: 74 dB
Power Amp Direct: 110 dB

Analógové vstupy:
Exkluzívne pozlátené reproduktorové terminály (Large Type)
Pozlátený analóg audio VŠUP (Phono MM/MC, Balanced, SACD/CD, LINE 1, LINE 2, NETWORK, USB, COAXIAL, POWER AMP DIRECT IN)
USB vstup pre asynchrónny prenos
Digital koaxiálny vstup
Digitálny optický vstup
Audio výstp (LINE 2, PHONES)
SR In/Out
AC Inlet (Large Type)

Hmotnosť:
17,2 kg

Rozmery (š × v × h):
435 × 141,5 × 361,5 mm

 
Poznámka:
» Všetky HiFi zosilňovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, doma mám domácí kino Samsung HT - D6750W, 7.1, moc rád bych zlepšil zvuk, a nevím jestli si pořídit receiver nebo zesilovač, pač nevím jaký je v tom rozdíl. Rád bych si i pořídil k tomuto domácímu kinu lepší přehrávač, který umí přehrávat více formátu a má v sobě 4K Upscaling. Byl bych moc rád, kdyby mi odpověděl někdo zkušený. Klidně, když to bude mít lepší zvuk, tak bych zakoupil receiver i zesilovač.

Diskusia a poradňa k Pioneer A-70DA strieborný
Príslušenstvo pre Pioneer A-70DA strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer A-70DA stříbrný.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií