Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pioneer AVH-X1600DVD

Zobraziť katalóg
Pioneer AVH-X1600DVD
Autorádio plne grafický 6.1 "dotykový displej, podsvietenie tlačidiel, DVD/CD-R/RW, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W (MOSFET), Android, USB, 3xRCA, 3.5mm jack
Kód:  PIO902x10 Produktové číslo:  AVH-X1600DVD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer AVH-X1600DVD

Autorádio Pioneer AVH-X1600DVD spája CD/DVD prehrávač a kvalitný 6,1 "dotykovú obrazovku s prehrávaním z Apple iPodu/iPhonu či chytrých zariadení s OS Google Android. Poradí si so širokou paletou formátov, vrátane DivX, XviD, H, 264 , WMA, MP3 a AAC. Dokáže tiež prehrávať DVD v zadnej časti vozidla a súčasne navigovať z pripojeného externého zariadenia na palubnej doske. Zadný vstup USB vám umožní pripojiť iPhone, iPod a pomocou funkcie iPod Direct Control ovládať prehrávanie pomocou dotykového displeja. Prostredníctvom USB môžete počúvať aj súbory uložené vo vašom šikovnom zariadení s operačným systémom Google Android .

Okrem zosilňovača s výkonom 4x 50 W máte k dispozícii aj 3 predzosilnené výstupy pre externý zosilňovač predných/zadných repro a subwoofera. 8pásmový grafický ekvalizér a funkcia hornej/dolnej priepuste ľahko zladí zvuk rádia s voliteľným subwooferom a celkovú akustikou vozidla. Položky hlavného menu, pozadia, presvetlenie tlačidiel a viacfarebný WVGA displej môžete individualizovať podľa svojich preferencií. Podporný systém MIXTRAX EZ navyše vytvára non-stop mixy, remixy ako v klube a spolupracuje s celkovým presvetlením prístroja.

Parametre a špecifikácie:

Prehrávanie:
DVD/CD: MP3, WMA, AAC, WAV, DivX, Xvid, MPEG-4, WMV, H.264, JPEG
Z USB: MP3, WMA, AAC, XVID, DIVX, JPEG, MPEG 1,2,4
iPod, iPhone, chytrý telefón s OS Android
Región DVD: 2

Zosilňovač:
4x 50 W (MOSFET)

Tuner:
AM/FM Tuner (pamäť pre 24 predvolieb)

Displej:
Dotykový 6,1 "
Rozlíšenie WVGA

Pripojenie:
1x zadný vstup AUX
1x vstup pre zadnú kameru
3x predzosilnený výstup RCA (predné/zadné a subwoofer)
2x video vstup (RCA/mini-jack AV)
1x vstup RGB
1x vstup pre káblové ovládanie z volantu
1x vstup USB (zadný, podpora výstup 1 A, kábel USB v balení)
1x výstup videa

Funkcie obrazovky:
Formát strán: 16:9
Nastaviteľné širokouhlé režimy
Prepínanie zadnej kamery

Funkcie audia:
Advanced Sound Retriever/direct sub drive/automatický EQ (vyžaduje voliteľný mikrofón)/24-bitový D/A prevodník/8pásmový grafický ekvalizér so 7 predvoľbami/horná priepusť/dolná priepusť/Loudness/Sonic Center Control/nastavenie úrovne zdroje/automatické stíšenie pri telefonovaní

Ostatné:
MirrorLink

Funkcie iDevices:
iPod Direct
App Mode
Funkcie: nabíjanie batérie/prechádzanie zoznamu/zobrazenie titulku albumu/prehrávanie hudby/prehrávanie videa

Prevedenie:
Inštalačné rozmery: 2 DIN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer AVH-X1600DVD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer AVH-X1600DVD . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X1600DVD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X1600DVD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer AVH-X1600DVD .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií