Pioneer AVH-X2700BT

Zobraziť katalóg
Pioneer AVH-X2700BT
Autorádio plne grafický 6,2" dotykový displej, podsvietenie tlačidiel, DVD/CD-R/RW, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, RDS, 4x 50 W (MOSFET), bluetooth, USB, 3x RCA, 3,5 mm jack, kompatibilný s iOS/Android
Kód:  PIO902x8h Produktové číslo:  AVH-X2700BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer AVH-X2700BT

S novým typom autorádia značky Pioneer-X2700BT budú všetky vaše informácie ako na dlani, či už pôjde o počúvanie hudby, prezeranie fotiek alebo sledovanie filmov.Vďaka tomuto multimediálnemu centru veľkosti 2 DIN nájdete všetko pohodlne na jednom mieste. Kvalitný 6,2" dotykový displej s rozlíšením WVGA sa stane dominantou palubnej dosky vášho automobilu.

Bez zbytočných káblov
Zabudovaná technológia bluetooth ponúka možnosť bezdrôtového spojenia medzi autorádiom a mobilným telefónom. Podporované sú ako telefóny s Androidom, tak aj zariadenia od spoločnosti Apple.

Bezpečne a sústredene
Vďaka novému inteligentnému asistenčnému systému od Apple Siri Eyes Free bude cestovanie autom oveľa bezpečnejšie. Táto funkcia integruje do automobilu Siri a vďaka pripojeniu iPhonu je možné ovládať celý multimediálny systém vozidla hlasom. Už nemusíte stláčať množstvo tlačidiel a pozerať sa na displej, aby ste spustili navigáciu, alebo prehrávanie hudby.

Dobré počúvanie zvuku aj v menej kvalitných súboroch
Funkcia Advanced Sound Retriever zlepšuje kvalitu komprimovaného zvuku a médií s nízkym dátovým tokom. V kombinácii s výkonným vstavaným zosilňovačom 4x 50 W už nebude počúvanie vašich obľúbených MP3 skladieb žiadnym veľkým kompromisom. Technológia MIXTRAX vám vytvára non-stop remixy vašej hudby s pridanými prechodmi a svetelnými efektmi, ktorá dynamicky mení podsvietenie autorádia v rytme práve hrajúcej hudby.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Dotykový 6,2"
Rozlíšenie: 800 x 480 bodov (WVGA)

Vlastnosti zvuku:
Zosilňovač: MOSFET 4x 50 W
Ekvalizér: 13-pásmový grafický ekvalizér

Tuner:
RDS FM/AM

Prehráva:
DVD/CD: MP3, WMA, AAC, DivX, Xvid, MPEG-4, JPEG, WMV, H.264, WAV
USB: MP3, WMA, AAC, XviD, DivX, JPEG, MPEG 1,2,4

Funkcie:
Bluetooth, AppRadio, MirrorLink, MIXTRAX EZ, Siri Eyes Free

Pripojenie:
1x zadný vstup AUX
1x zadný vstup USB (kábel USB v balení)
1x vstup pre zadnú kameru
3x predzosilnený výstup RCA (predný/zadný a subwoofer)
2x video vstup (RCA/mini-jack AV)
1x vstup RGB
1x vstup na káblové ovládanie z volantu
1x výstup 4 V

Vyhotovenie:
Viacfarebné podsvietenie displeja a obrazovky
Viacfarebné podsvietenie tlačidiel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer AVH-X2700BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer AVH-X2700BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X2700BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X2700BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer AVH-X2700BT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií