Pioneer AVH-X3700DAB

Zobraziť katalóg
Pioneer AVH-X3700DAB
Autorádio plne RGB grafický 6,2" dotykový displej, podsvietenie tlačidiel, DVD/CD-R/RW, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, DAB + tuner, RDS, 4x 50 W (MOSFET), bluetooth, USB, 3x RCA, 3,5 mm jack, kompatibilný s iOS/Android
Kód:  PIO902x8d Produktové číslo:  AVH-X3700DAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer AVH-X3700DAB

Autorádio Pioneer-X3700DAB je multimediálne centrum veľkosti 2 DIN, ktorého hlavnou dominantou je kvalitný 6,2" dotykový displej s rozlíšením WVGA. Tento úchvatný displej slúži nielen na ovládanie, ale môžete si prehrať napríklad DVD film alebo prezerať fotky. Rádio má zabudované bluetooth, pomocou ktorého budete môcť plne využívať bezdrôtové spojenie medzi autorádiom a mobilným telefónom. Podporované sú ako telefóny s Androidom, tak aj zariadenia od spoločnosti Apple. Vďaka veľkému množstvu podporovaných audio a video formátov si užijete naplno nielen svoju obľúbenú hudbu alebo film, ale aj fotografie, ktoré možno prehrať z CD, DVD a nechýba tu ani vstup USB/AUX. Systém má integrovaný klasický FM/AM tuner s RDS, takisto aj tuner DAB + s funkciou časového posunu pre digitálny príjem. O výkon sa stará zosilňovač MOSFET 4x 50 W.

Rádio podporuje množstvo funkcií, ako napríklad AppRadio Mode, ktoré môže využiť aj možnosti podporovaných inteligentných telefónov na displeji autorádia, alebo technológie MIXTRAX EZ, ktorá vám vytvára non-stop remixy vašej hudby s pridanými prechodmi a svetelnými efektmi, ktoré dynamicky menia grafiku a podsvietenie autorádia v rytme práve hrajúcej hudby.

Pomocou USB vstupu môžete pripojiť váš smartphone a používať MirrorLink, ktorý zrkadlí displej smartfónu priamo na displej autorádia. Pripojiť možno takmer akékoľvek zariadenia na počúvanie vašich obľúbených skladieb alebo na sledovanie filmov.

Technológia Siri Eyes Free je jedinečný inteligentný asistenčný systém od Apple, ktorý vodičovi odpovedá na vyslovené otázky. Funkcia integruje do automobilu Siri a vďaka pripojeniu iPhonu je možné ovládať celý multimediálny systém vozidla. Siri tak spoločne s integráciou automobilu dokáže napríklad spustiť navigáciu na palubnom počítači, spustiť prehrávanie hudby alebo podobné veci, na ovládanie ktorých musíte bežne stláčať množstvo tlačidiel a pozerať sa na displej.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Dotykový 6,2"
Rozlíšenie: 800 x 480 bodov (WVGA)
Pomer strán: 16: 9

Vlastnosti zvuku:
Zosilňovač: MOSFET 4x 50 W
Ekvalizér: 13-pásmový grafický ekvalizér

Tuner:
AM/FM Tuner (pamäť na 24 predvolieb)
DAB + (nutné dokúpiť anténu)

Prehráva:
DVD/CD: MP3, WMA, AAC, DivX, Xvid, MPEG-4, JPEG, WMV, H.264, WAV
USB: MP3, WMA, AAC, XviD, DivX, JPEG, MPEG 1,2,4

Funkcie:
Bluetooth, AppRadio, MirrorLink, MIXTRAX EZ, Siri Eyes Free

Pripojenie:
1x zadný vstup AUX
1x zadný vstup USB (kábel USB v balení)
1x vstup pre zadnú kameru
3x predzosilnený výstup RCA (predný/zadný a subwoofer)
2x video vstup (RCA/mini-jack AV)
1x vstup RGB
1x vstup na káblové ovládanie z volantu
1x výstup 4 V

Vyhotovenie:
Inštalačné rozmery: 1 DIN
Viacfarebné podsvietenie displeja a obrazovky
Viacfarebné podsvietenie tlačidiel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer AVH-X3700DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer AVH-X3700DAB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X3700DAB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X3700DAB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer AVH-X3700DAB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií