AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Pioneer AVH-X8600BT

Zobraziť katalóg
Pioneer AVH-X8600BT
Autorádio odnímateľné, plne grafický 7 "dotykový displej, podsvietenie tlačidiel, DVD/CD-R/RW, MP3/WMA/AAC, FM/AM tuner, RDS, 4x50W (MOSFET), Bluetooth, USB, 3xRCA, 3.5mm jack
Kód:  PIO902x9a Produktové číslo:  AVH-X8600BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer AVH-X8600BT

Vrcholný model Pioneer AVH-X8600BT je tým najmodernejším multimediálnym stredom do vášho vozidla. Prvotriedny zvuk, nepreberné možnosti prehrávania, 7" veľký displej a podpora Apple produktov aj smartphonov vám poskytnú komplexný prehľad a počas celej cesty udržia vás aj vašich pasažierov v dobrom rozmare. Dokonalý zvuk je zaručený vďaka high-end audio komponentom a digitálnemu procesoru, ktorý vypočíta optimálne nastavenie časovania a má podporu prepracovaného automatického ekvalizéra. Na základe vašich osobných preferencií ponúka 13pásmový grafický ekvalizér.


7" veľký, multidotykový displej je navrhnutý tak, aby sa na ňom skvele vynímalo nové, značne vylepšené rozhranie, ktoré funguje v systéme Android. Podobne ako smartphony či tablety je ľahko ovládateľné a prispieva k bezpečnej prevádzke v aute. Po aktualizácii firmvéru (leto 2014) bude jedným z prvých s funkciou Apple CarPlay. CarPlay je múdrejší, bezpečnejší a zábavnejší spôsob, ako používať váš iPhone v aute. CarPlay ponúka používateľom iPhone neuveriteľne intuitívny spôsob, ako telefonovať, používať mapy, počúvať hudbu a pristupovať k správam jednoduchým slovom alebo dotykom.

Vďaka jednoduchému pripojeniu USB môžete pripojiť váš smartphone a používať MirrorLink pre streamovanie všetkých vašich obľúbených skladieb a videí. MirrorLink zrkadlí displej smartfónu priamo na displej navigácie. Pripojiť možno takmer akékoľvek zariadenie na počúvanie vašich obľúbených skladieb alebo sledovanie filmov. Okrem už spomínaných možností si poradí s CD aj DVD, telefónmi s Bluetooth a ostatné zariadenia pojme zadný AUX vstup. Okrem základných funkcií Bluetooth, ako je hands-free volanie a audio streaming hudby, tento modul Bluetooth obsahuje širokopásmový prenos reči pre jasnejšie a lepšie rozpoznávanie hlasu a prehliadanie súborov.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti zvuku:
Zosilňovač: 4x MOSFET 50 W
Auto EQ (vyžaduje voliteľný CZX-5497 mic)
Ekvalizér: 13pásmový grafický ekvalizér
Filter s horným priepustom
Vylepšený RDS Radio Tuner
Duálna zóna

Prehrávanie:
RDS FM/AM tuner (24 predvolieb) (AHA Radio z iPhone alebo Android telefón)
DVD/CD (MP3, WMA, AAC audio súbory; Video: DVD-Video, DivX a MPEG-1, 2,4 videosúbory)
SD, USB (WMA, MP3, AAC, WAV, FLAC; Video: MPEG4, WMV, DivX, H.264, MKV, a SLV video súbory)
iPhone 4/4S, iPod Touch a iPod cez Music/Video Direct Control (vyžaduje voliteľný kábel)
Iné hudobné a video zariadenia cez zadný Aux
Bluetooth (audio streaming, prenos zoznamu (1000 vstupov pre každý telefón, až 3 telefóny, Siri (level 3))

Rozhranie:
1x ISO konektor
2x RGB vstup
1x RCA AV Zadný výstup
3x predzosilnený RCA CINCH (+) 3 Hi-Volt (predné, zadné, subwoofer)
1x Vstup SD karty (SDHC kompatibilné)
1x Aux zadný
2x USB vstup (zadný)
1x vstup kamier
1x káblové ovládanie

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer AVH-X8600BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer AVH-X8600BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X8600BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer AVH-X8600BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer AVH-X8600BT.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií