AD homeoffice Aplikace

Pioneer DEH-1500UB

Zobraziť katalóg
Pioneer DEH-1500UB
4,5 2 hodnotení
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, červené podsvietenie tlačidiel, CD-R/RW, MP3/WMA/WAV, FM/AM tuner, RDS, 4x50W (MOSFET), odnímateľný predný panel, otočný ovládač, USB, 3.5mm jack
Kód:  PIO901d3g Produktové číslo:  DEH-1500UB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DEH-1500UB

Pioneer DEH-1500UBB je perfektným riešením pre počúvanie kryštalicky čistej hudby.Vďaka veľkému jednořádkovému displeji s modrým podsvietením získate vždy dôležité informácie o tom, čo momentálne prehrávate.Nechýba samozrejme ani konektor pre USB, vďaka ktorému si okrem klasických CD môžete prehrávať aj MP3, WMA a WAV súbory, čo z prístroja robí dokonalý hudobný prehrávač, bez ktorého si už nebudete môcť predstaviť jazdu autom.Autorádio si skvele rozumie s populárnymi prístrojmi od Apple - iPod, iPhone alebo iPad.

Integrovaný FM Tuner s RDS Vám dovolí uložiť si až 24 staníc a disponuje funkciami pre nájdenie šiestich staníc s najkvalitnejším signálom a stlmením práve prehrávaného zdroja (napríklad MP3) pri zachytení informácie o vysielaní dopravného spravodajstva!Pre kvalitnú hlasitú reprodukciu je prístroj vybavený štyrmi zosilňovačmi, každý o výkone 50 W.Nesmie chýbať ani AUX vstup, ktorý umožňuje pripojiť napríklad váš obľúbený MP3 prehrávač a funkcie prispôsobenie úrovne hlasitosti zdroje zabezpečí, že hlasitosť bude u každého zdroja vždy taká, akú ste posledne nastavili.Úžasná je tiež funkcia pre oživenie zvuku, ktorá dokáže navrátiť kompresiou stratené harmonické, čím sa pôžitok z hudby mnohonásobne zväčší.Iste poteší aj veľmi malé rozmery, vďaka ktorým prístroj zaujme iba jednu DIN pozíciu.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

AM/FM Tuner s RDS
Prispôsobenie úrovne hlasitosti zdroje
Funkcia pre oživenie zvuku
Stlmenie prehrávaného zdroja pri zachytení dopravného spravodajstva
Otočný ovládač
Odnímateľný predný displej

Kompatibilné formáty:
MP3, WMA, WAV

Kompatibilné CD:
CD-R,CD-RW

Displej:
Typ: Maticový
Veľkosť: 1 riadkový
Farba: zelené a biele podsvietenie

Predné vstupy:
USB port
AUX vstup
3,5 mm jack

Výstupy:
4 x 50W (MOSFET)

Tuner:
Pamäť: 24 predvolieb

Rozmery:
1 DIN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DEH-1500UB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-1500UB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1500UB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1500UB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DEH-1500UB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií