AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PIONEER DEH-4300UB

Zobraziť katalóg
PIONEER DEH-4300UB
Autorádio 1-řádkový displej, více barev podsvícení displeje i tlačítek, CD-R/RW, MP3/WMA, FM/AM tuner, RDS, iPod/iPhone kompatibilní, 4x50W (MOSFET), odnímatelný přední panel, otočný ovladač, USB, 3.5mm jack
Kód:  PIO901p Produktové číslo:  DEH-4300UB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIONEER DEH-4300UB

Vynikajúce autorádio, ktoré sa chváli bohatými možnosťami pripojenia hudobných zdrojov a voliteľných podsvietením displeja i ovládacích tlačidiel z troch farieb (červená, zelená, modrá, biela).Potešiteľným rysom je aj RCA předvýstup slúžiace pre rozšírenie vášho audio systému o prídavný zosilňovač, predné reproduktory alebo subwoofer.Hudbu si na tomto zariadení prehráte z CD/CD-R/CD-RW diskov, USB dátových úložísk a MP3 prehrávačov vrátane Apple iPod/iPhone.

Vo výbave autorádia nesmie chýbať AM/FM tuner s predvoľbou na 24 rozhlasových staníc.Okrem podpory RDS služieb tuner ponúkne rad ďalších užitočných služieb ako naprTraffic Announcement, ktorá sa zaslúži o automatické oznámenia informácií o doprave bez ohľadu na to, aký zdroj práve počúvate.Ak naprbudete počúvať skladby MP3 z pripojeného USB flashdisku a určitá stanica začne naživo vysielať informácie o doprave, prehrávanie MP3 bude stlmené na úkor prehľadu, čo sa práve odohráva na cestách.Ďalšou praktickou funkciou týkajúce sa tunera je Best Stations Memory, ktorá si automaticky zapamätá 6 staníc s najsilnejších a najčistejším signálom z každého pásma FM a AM.

Ak sa rozhodnete pre počúvanie komprimovaných skladieb z pripojeného MP3 prehrávača alebo USB úložiska, tak iste oceníte špecifickú funkciu Advanced Sound Retrieiver, ktorá automaticky obnovuje pôvodnú dynamiku a rozsah nahrávky.Pripojenie prenosných hudobných prehrávačov obstará predný AUX vstup v podobe konektora 3,5 mm jack alebo voliteľný kábel CA-IW.50 umožňujúci pripojenie prehrávača iPod/iPhone.Ovládanie autorádia prebieha pomocou klasického otočného ovládača a podsvietených tlačidiel.Predný panel je plne odnímateľný.

Parametre a špecifikácie:

Maximálny výstupný výkon:
4x 50 W (MOSFET)

Tuner:
Pásmo:AM/FM
Predvoľby:24
RDS
Traffic Announcement
Best Stations Memory
Auto Alternative Frequency Search
Auto/Manual Frequency Search
PTY Search

Prehrávanie:
Disky:CD, CD-R, CD-RW
Zariadenie:USB, iPod/iPhone
Kompresné formáty:MP3, WMA, AAC

Predný panel:
Odnímateľný

Displej:
Typ:LCD
Podsvietenie:červené/zelené/modré
Veľkosť:1 riadok (10 znakov)

Ovládanie:
Otočný ovládač
Podsvietené tlačidlá
Voliteľný diaľkový ovládač

Rozhranie:
1x AUX vstup (predný 3,5 mm jack)
1x USB vstup
1x RCA předvýstup
1x vstup pre káblový diaľkový ovládač
1x DirectSub (priamy výstup na subwoofer)

iPod/iPhone kompatibilita:
iPhone 4, 3GS, 3G
iPhone
iPod nano 6./ 5./ 4./ 3./ 2./ 1.generácie
iPod touch 4./ 3./ 2./ 1.generácie
iPod touch 3./ 2./ 1.generácie
iPod classic 120GB, 160GB (2009)
iPod classic 80GB, 160GB (2007)
iPod 5.generácie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIONEER DEH-4300UB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIONEER DEH-4300UB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PIONEER DEH-4300UB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PIONEER DEH-4300UB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PIONEER DEH-4300UB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií