Pioneer HDJ-700-K čierne

Zobraziť katalóg
Pioneer HDJ-700-K čierne
Slúchadlá – uzavreté, DJ, frekvenčný rozsah 5 – 28000Hz, 40mm meniče-otočné, impedancia 45 ohmov, 2000mW, 105dB, pozlátený konektor, kábel 1.2m
Kód:  PIO635a8 Produktové číslo:  HDJ-700-K

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer HDJ-700-K čierne

Dynamické plne uzavreté slúchadlá Pioneer HDJ-700 so 40 mm meničmi so špeciálnym magnetom pre diskžokejov aj domáce počúvanie. Produkujú krištáľovo čistý zvuk so silnými basmi a stredovými frekvenciami. Flexibilný most slúchadiel Pioneer HDJ-700 z nehrdzavejúcej ocele a otočné náušníky podporujú rôzne štýly používania a počúvania. Náušníky možno otočiť o 60 stupňov v oboch smeroch a uvoľniť tak jedno ucho. Sú vyrobené z polyuretánu, prispôsobené pre pohodlné a dlhodobé nosenie a majú výborné izolačné vlastnosti. K dispozícii sú dva oddeliteľné káble (jeden rovný a jeden krútený). Slúchadlá HDJ-700 pripojíte pozláteným 3,5 mm stereo mini konektorom.

Kľúčové vlastnosti stereoslúchadiel Pioneer HDJ-700

  • Uzavreté stereoslúchadlá Pioneer HDJ-700 pre diskdžokejov i domáce počúvanie
  • Uzavretá konštrukcia
  • Otočné náušníky pre rôzne štýly používania
  • Most z nehrdzavejúcej ocele a dva oddeliteľné káble
  • Výborná zvuková izolácia

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer HDJ-700-K čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer HDJ-700-K černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-700-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-700-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer HDJ-700-K fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií