Pioneer HDJ-C70 čierne

Zobraziť katalóg
Pioneer HDJ-C70 čierne
Slúchadlá – uzavreté, DJ, frekvenčný rozsah 7 – 32000Hz, 40mm meniče-otočné, impedancia 40 ohmov, 2000mW, 100dB, pozlátený konektor, kábel 1.2m
Kód:  PIO635a6 Produktové číslo:  HDJ-C70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer HDJ-C70 čierne

Profesionálne dynamické plne uzavreté stereoslúchadlá Pioneer HDJ-C70 so 40 mm meničmi ocenia najmä diskdžokeji v klube za mixom. Produkujú neskreslený zvuk v celom frekvenčnom rozsahu s pôsobivým basovým pásmom a jasnými strednými a vysokými frekvenciami. Flexbilný most slúchadiel Pioneer HDJ-C70 a otočné náušníky podporujú rôzne štýly používania a počúvania. Pomocou rukoväte na vonkajšej strane možno náušníky otočiť o 90 stupňov v oboch smeroch a uvoľniť tak jedno ucho. Náušníky sú čalúnené s mäkkým koženým povrchom a sú prispôsobené pre pohodlné a dlhodobé nosenie. Eliminujú šum pozadia a poskytujú presnú reprodukciu aj pri vysokých hlasitostiach. Konštrukcia slúchadiel HDJ-C70 je ľahká a skladacia. K dispozícii sú dva oddeliteľné káble (jeden rovný a jeden krútený) a praktické prenosné puzdro. Slúchadlá pripojíte pozláteným 3,5 mm stereo mini konektorom.

Kľúčové vlastnosti stereoslúchadiel Pioneer HDJ-C70

  • Uzavreté stereoslúchadlá Pioneer HDJ-C70 ocenia diskdžokeji
  • Uzavretá konštrukcia
  • Neskreslený zvuk v celom frekvenčnom rozsahu
  • Otočné náušníky pre rôzne štýly používania
  • Ľahká skladacia konštrukcia a dva oddeliteľné káble
  • Efektívna izolácia od okolitého šumu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer HDJ-C70 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer HDJ-C70 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-C70 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-C70 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer HDJ-C70 fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií