Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner

Zobraziť katalóg
PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner
5 2 hodnotení
Blu-Ray napaľovačka - interná, BD-RW, BD-ROM až 12x, BD-R až 16x, BD-RE až 2x, SATA, čierna
Kód:  GM628m4 Produktové číslo:  BDR-211EBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner Predaj skončil

PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner

PIONEER BDR-211EBK je extrémne rýchla interná napaľovačka Blu-ray diskov. S jej pomocou môžete doma tvoriť vysokokvalitné Blu-ray médiá. Napaľovačka BDR-211EBK podporuje Ultra HD Blu-ray playback pomocou softvéru CyberLink. Vďaka formátu Blu-ray médií BDXL môžete na Blu-ray disk zapísať o 156% viac dát a vďaka funkcii QuickPlay je zápis dát oveľa rýchlejší. Napriek všetkým týmto funkciám je PIONEER veľmi úsporná a využíva malé množstvo energie. Napaľovačka PIONEER môže médiá typu BD-R a BD-R DL zapisovať rýchlosťou až 16× a je schopná napaľovať vysokou rýchlosťou i tradičné CD a DVD disky. Všetky tieto vlastnosti robia z PIONEER BDR ideálnu modernú napaľovaciu mechaniku nielen pre Blu-ray.

Kľúčové vlastnosti Blu-ray internej napaľovačky PIONEER BDR-211EBK

  • Ultra HD Blu-ray playback
  • Možnosť zápisu až o 156% viac dát na Blu-ray disk
  • Extrémne rýchla Blu-ray napaľovačka PIONEER
  • Kompatibilita s DVD a CD
  • Zapisovanie BD-R / BD-R DL diskov rýchlosťou až 16× / 14×
  • Funkcia Quiet Mode
  • Funkcia PureRead2+
  • funkcia QuickPlay
  • čierna farba

Multifunkčná Blu-ray napaľovačka PIONEER BDR-211EBK

Napaľovačka PIONEER BDR-211EBK obsahuje mnoho funkcií, ktoré umožňujú lepšie využitie. Funkcia QuickPlay umožňuje mechanike PIONEER rýchlejšie napaľovanie diskov. Jednou z funkcií je aj Auto Quiet mode, vďaka ktorej môžete monitorovať a meniť rýchlosť zápisu na disk pre zmenšenie hluku. Technológia Peak Power Reducer zase zmenšuje využitie energie pri používaní napaľovačky BDR-211EBK a PureRead2+ slúži na kontrolu a úpravu parametrov pre minimalizáciu zvukových chýb v zapisovaných médiách.

 

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Parametre a špecifikácia

Formát
Blu-ray, DVD, CD Hotovo!
Typ mechaniky
BD-RW Hotovo!

Optické mechaniky

Formát
Blu-ray, DVD, CD Hotovo!
Typ mechaniky
BD-RW Hotovo!
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den pujde mi ne teto mechanice prehrat 4 kfilm v kombi aci procesor md fx 8350 a graficka karta gtx 1080.Dekuji Vrba

chcem sa spytat....dokaze tato mechanika prehrat aj UHD disk ktory je v HDR a Dolby Vision?? dakujem....

Zaujímalo by ma, kedy plánujete zaradiť do predaja aj Blu-ray média BDXL ... aby mala táto napaľovačka aj nejaký zmysel.

Dá sa vopchat do skrine: BeQuiet Dark Base Pro 900??

Dobrý den, dokáže mechanika přehrávat UHD Blu-ray i na CPU od AMD (AMD Ryzen Threadripper 1950X) s Windows 10? Oficiální požadavky jsou s čipem Kaby Lake od Intelu (Core i5 nebo i7). Děkuji za odpověď.

su knej šroby ??

Muj dotaz zni i na kupujici... kdo v dnesni dobe prosim vas kupuje mechaniku a resi nejake kulate placky? A proc? Kdyz za tyhle penize ma pevny HDD, slusne kapacity, mozno delat zalohu a nebat se 1. ze drahe medium BDXXL mi mechanika pokazi, prijdu tak o penize 2. BD medium nebude po delsi dobe citelne 3. pripadne se budu prat s BD-RE a mazatelnym mediem, ktere nekdy mechanika cte a jindy ne. Neni uz placka davno mrtva v dnesni dobe? Ja treba vidim i hry casto online, steam, stazeni sup. Nevidim ze by tu Alza mi prodaval bezne napr hry na blu-ray a ja rekl super to je doba! Nepotrebuju to a instalnu to offline.

Diskusia a poradňa k PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner
Príslušenstvo pre PIONEER BDR-211EBK Interná Blu-ray Burner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer Interní Blu-ray vypalovačka BDR-211EBK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií