Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer N-30AE-B čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer N-30AE-B čierny
Sieťový prehrávač sieťový, USB D / A prevodník 192kHz / 24bit, 3.5" LCD displej, WiFi, Google Cast, AirPlay, Spotify, Internet Radio, 2x USB, LAN, analógový výstup, diaľkové ovládanie
Kód:  PIO041x1 Produktové číslo:  N-30AE-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer N-30AE-B čierny

Objavte kúzlo moderného prehrávania hudby a obohaťte svoju inteligentnú domácnosť o tento geniálny sieťový prehrávač multimédií Pioneer N-30AE-B. Okrúhlym plackám čoby nosičom hudby už odzvonilo a o slovo sa hlásia streamovacie služby ako Spotify, Deezer či Tidal. Hudbu môžete tiež streamovať zo svojich mobilných zariadení cez vstavanú WiFi. Pre staromódneho je tu však k dispozícii starý dobrý USB port pre pripojenie externého úložiska. Prehrávač je možné ovládať aj pomocou aplikácií pre Android a iOS.

Kľúčové vlastnosti

  • podporuje online streamovacie služby ako Spotify, Dezzer a Tidal
  • s aplikáciou TuneIn si môžete vychutnať jednu z viac ako 100 000 rádiových staníc
  • streamovanie hudby z mobilných zariadení umožní Google Cast či AirPlay
  • FireConnect prepojí rôzne zariadenia v byte pre počúvanie rovnakej hudby vo všetkých miestnostiach
  • prehľadný 3,5" displej (informácie o skladbách, obrázok albumu)
  • nechýba ani dvojica USB pre externé úložisko
  • kvalitný AKM prevodník využije maximálny potenciál vašich skladieb
  • dvojpásmový WiFi modul podporuje frekvencie 2,4 a 5 GHz
  • hliníkový čelný panel

Počúvanie hudby bez drôtov

Spotify, Tidal, Dezzer a takisto TuneIn s podporou viac ako 100 000 rádiových staníc, to sú možnosti, ktorým žiadny audiofil nemôže pri výbere toho správneho prehrávača odolať. K tomu si navyše užijete streamovanie hudby zo svojich mobilných zariadení. Pioneer totiž vsádza na protokoly Google Cast pre streamovanie hudby zo zariadení s Androidom a AirPlay, ktorý zabezpečí prístup k vašej hudobnej knižnici na iTunes. Prostredníctvom FireConnect spoločnosti Blackfire môžete pohodlne prepojiť rôzne zariadenia pre ozvučenie každej miestnosti vášho bytu či domu rovnakú hudbou. 

Špičková kvalita hudobných výstupov

Či už využijete bezdrôtové možnosti pripojenia alebo USB, prehrávač premení všetky vstupy v úplne špičkové zvukové výstupy, ktoré sa stanú balzamom pre vaše uši. Vo vnútri sa nachádza kvalitný AKM prevodník, ktorý využije maximálny potenciál audiovstupov a poskytne vám tú najlepšiu hudobnú kvalitu. Tomu dopomáha aj dvojpásmový WiFi modul podporujúci frekvencie 2,4 aj 5 GHz. Cez pásmo 5 GHz si užijete to najlepšie počúvanie, aké si môžete priať bez rušenia signálu od ostatných zariadení. O bezproblémové ovládanie bude postarané vďaka 3,5" LCD displeji s prehľadným užívateľským prostredím. Vychutnajte si jednoduchosť a pohodlie spolu s kvalitným počúvaním svojich obľúbených skladieb. 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, fakt bude dostupný 4.11.22?? Oni neukončili výrobu??

Bude to funkční a hrát v případě spojení s JBL Boombox? A jak to konfigurovat ?

Dobrý den,pokud zapojím usb s více mp3, dá se listovat napříč soubory jako např. v dotykovém autorádiu nebo jsem odkázan pouze na automatické postupné přehrávání jednoho souboru postupně za dalším souborem?

Pioneer N-30AE-B černý,chci si tento výrobek zakoupit,bohužel však sleduji nějakou dobu,že není nikde na skladě,znamená to tedy,že se již nevyrábí a že již nebude? A bude nějaká náhrada?

Zdravím,dnes jsem si vyzvedl v pobočce nový nerozbalený přístroj,doma po rozbalení mě čekalo nemilé překvapení za 1.naprosto mizerný cz.návod,ve kterém chybí několik důležitých stránek 8-11!!? za 2.co je horší přístroj nevydá ani hlásku, prostě žádný zvuk??? Mám připojeno k zesilovači téže značky A-30 do vstupu network, provedl jsem aktualizaci přes síť,flash přes USB porty přední i zadní normálně načte a na displeji ukazuje přehrávání,jen zvuk nikde,internetová rádia též načtou a displej píše že hraje ale ticho ??? Přístroj sem restartoval i do továrního nastavení a nic. Už mi dál nic nenapadá....

Dobry den, prosim jake repro by jste mi k tomuto prehravaci doporucili? Idealne cerna/stribrna barva ale hlavne odpovidajici kvalita... prosim o 2-3 modely. Dekuji!

Diskusia a poradňa k Pioneer N-30AE-B čierny
Príslušenstvo pre Pioneer N-30AE-B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer N-30AE-B černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií