AD homeoffice Premium Week Samsung

Pioneer RMX-500 čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer RMX-500 čierny
Mixážny pult – remix-stanica, 48kHz/24-bit, 20Hz–20000Hz, 96dB, možnosť nahrávania priamo na USB, vstup 1× RCA, výstup 1× RCA, 1× monitor out
Kód:  PIO971a Produktové číslo:  RMX-500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer RMX-500 čierny

Pioneer RMX-500 vám umožní mixovať a obohacovať hudbu o efekty. Jednoducho a s maximálnou kvalitou, na ktorú ste od tejto značky zvyknutí. Pult je rozdelený na tri hlavné časti a je prispôsobený na to, aby si na neho DJ zvykol a mohol ho čoskoro ovládať intuitívne.

Prvou časťou je Rhythm FX. Umožní vám pridávať efekty, ktoré následne prispôsobíte pomocou tlakového spínača a zároveň v dolnej časti ponúka variácie bicích inštrumentov. Druhá časť Scene FX ponúka build up a break down módy, ktoré opäť prispôsobíte tlakovým spínačom. Tretia časť Release FX pridáva ľahký prístup k back spins, brakes a echu, ktorých dĺžku môžete nastaviť.

Pioneer RMX-500 sa môže použiť nielen pre priamu produkciu, ale aj pre štúdiové nahrávanie a mastering. Dokáže automaticky merať a riadiť tempo produkcie, synchronizovať efekty a možno ho použiť aj ako MIDI kontrolér.

Vlastnosti:
Vstupy: INPUT×1 (RCA stereo)
Výstupy: OUTPUT×1 (RCA stereo), slúchadlový výstup ×1 (1/4)
Ostatné porty: USB × 1 (B Port, stereo 1in/1out)
Vzorkovacia frekvencia: 48 kHz
A/D a D/A prevodník: 24-bit
Frekvenčný rozsah: 20 Hz ~ 20 kHz
Celkové harmonické skreslenie: 0,006 % alebo menej
S/N pomer: 96 dB alebo viac
Vonkajšie rozmery: 306 × 132 × 67 mm
Hmotnosť: 0,93 kg

 

 

Poznámka:
» Všetky DJ pulty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer RMX-500 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer RMX-500 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer RMX-500 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer RMX-500 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer RMX-500 - Fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií