AD elektro AlzaBoxy Q1

Pioneer S-RS88TB TODOROKI

Zobraziť katalóg
Pioneer S-RS88TB TODOROKI
5 1 hodnotení
Reprosústava - 5-kanálový, skladajúci sa z S-RS88TB systému reproduktorov
Kód:  PIO900b Produktové číslo:  S-RS88TB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer S-RS88TB TODOROKI

Reproduktorový systém vytvorený s jasnou myšlienkou preniesť poslucháčovi špecifický zážitok z počúvania tanečnej muziky klubovej scény. Vzrušujúce basy a výšky vás rozprúdia doslova samy. Predné komínové reproduktory sa postarajú o poriadny basový základ vďaka technológii ABD, ktorá reprodukuje jasné nízke frekvencie. Milovníci klubovej scény si tak môžu vychutnať čisté a poriadne basy doma vo svojej obývacej izbe, ako by boli v klube.

Pocíťte to na vlastnej koži

Ohromná kvalita stredov a výšok podtrhuje celkovú vyspelosť systému, ktorý vytvára v miestnosti tú správnu impozantnú atmosféru. Pri výrobe sa myslelo aj na elegantný a jedinečný dizajn, ktorý pôsobí veľmi moderne a pripomína práve ozvučenie klubov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer S-RS88TB TODOROKI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer S-RS88TB TODOROKI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer S-RS88TB Todoroki.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií