Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Pioneer SC-LX901-B čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer SC-LX901-B čierny
AV receiver 11,2 kanálov, 11x 270 W, ESS SABRE32 Ultra DAC (ES9016S), DolbyTrueHD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master, DTS: X / DTS Neural: X, MCACC Pro, HDCP 2.2, 4K, HDR, 3D Ready, bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, AirPlay, vTuner, FireConnect, FM tuner, LAN, USB, 7 + 2 HDMI, zóna 2/3
Kód:  PIO003v91 Produktové číslo:  SC-LX901-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SC-LX901-B čierny

Spoznali ste krásu zvuku vo vysokom rozlíšení? Chcete vyššiu métu reprodukcie? Roztriasť steny, bez toho aby došlo k deformácii? Pioneer radu SC-LX rozkryje najnovšie formáty HD zvuku do viacrozmerného deja priamo vo vašej obývačke. Atmosféra filmov sa prenesie okolo vás a naplno vás pohltí tak, ako to nedokáže ani najväčší televízor či projekčné plátno. Podobné skúsenosti na vás čakajú v hudobných vystúpeniach, kedy sa bezstratové formáty vykreslia do najmenších podrobností. Budete mať pocit, ako by pred vami stáli sami umelci.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 11,2-kanálový zosilňovač triedy D
  • Výkonná a čistá reprodukcia - Direct Energy HD
  • Dokonalé umiestnenie zvuku v trojrozmernom priestore
  • Prehrá terajšie aj chystané HD formáty (DTS: X a DTS Neural: X po aktualizácii)
  • Precízne vykreslenie detailov (z NAS až 24bit / 192 kHz a quad-rate DSD až 11,2 MHz)
  • Optimalizácia počúvania podľa akustiky miestnosti a reproduktorov
  • Podpora AirPlay, Spotify, internetových rádií cez TuneIn
  • Po aktualizácii Google Cast, Deezer, Tidal a FireConnect (Multi-Room)
  • Pokročilá konštrukcia (tuhé šasi, tlmenie vibrácií ...)

Všade okolo vás

Nechajte sa uniesť zvukom, ktorý bude dokonale umiestnený v priestore. A to vrátane skutočného 3D zvuku, kedy sa udáva aj jeho výška. Vzniká tak pohlcujúca kulisa hudby a efektov prichádzajúcich z rôznych kútov miestnosti. Receiver je kompatibilný s najnovšou filmovou hudobnou platformou Dolby Atmos a počíta sa aj s audio kodekom DTS: X (pripravovaný update). Nie je potrebné žiadne zvláštne rozloženie reproduktorov. DTS: X sa môže automaticky prispôsobiť do existujúcich kanálov reproduktorového systému.

Nezáleží na podmienkach

Výkonný a čistý výstup zosilňovača Direct Energy HD si optimálne vychutnáte v ľubovoľnej miestnosti. Prispôsobenie akustike miestnosti môžete vykonať cez Pioneer MCACC (viackanálový akustický kalibračný systém), ktorý bol vyvinutý s odbornými znalosťami profesionálnych nahrávacích štúdií. Systém automaticky kompenzuje rozdiely vo veľkosti reproduktorov, vzdialenosť i výšku, a vyrovnáva odozvu. Reproduktory pre výšku umiestnené na predných reproduktoroch využívajú odraz od stropu. Tu sa preto dokonale synchronizujú s ostatnými, čím sa ideálne reprodukuje trojrozmerný zvuk. Vďaka technológii fázového riadenia budú perfektne pasovať aj basy.

Nielen audio

Aj po stránke vizuálnej je však patrične vybavený, aby zábava dosiahla nemenej rovnaké kvality. Podporuje rozlíšenie Ultra HD 60p a nižšie rozlíšenie prevzorkuje, aby ste naplno využili moderný Ultra HD televízor. S podporou HDCP 2.2 si vychutnáte prémiový obsah, ako sú 4K videa s digitálnou ochranou proti kopírovaniu. A čo viac, receiver je pripravený na ešte len chystané zobrazenie HDR (High Dynamic Range) a štandard videa BT.2020, kedy sú aj jemné rozdiely dobre viditeľné vo všetkých častiach scény.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
185 mm Hotovo!
Hĺbka
441 mm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
185 mm Hotovo!
Hĺbka
441 mm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer SC-LX901-B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SC-LX901-B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SC-LX901-B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SC-LX901-B Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SC-LX901-B fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií