Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer SE-CL712T-L modré

Zobraziť katalóg
Pioneer SE-CL712T-L modré
Slúchadlá – náhlavné, uzavreté, frekvenčný rozsah 5 – 20000Hz, citlivosť 105dB, impedancia 32 ohm, 10mm reproduktor, 3.5mm jack
Kód:  PIO633f6i Produktové číslo:  SE-CL712T-L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SE-CL712T-L modré

Objavte doposiaľ nepoznané tóny vašich obľúbených interpretov so slúchadlami SE-CL712T modré od spoločnosti Pioneer, ktorá už veľakrát ukázala, že svoje produkty vie dotiahnuť do samotného konca. O kvalitné materiály, skvelý výkon a precíznosť spracovania nie je núdza. Tieto slúchadlá špuntového typu sú veľmi elegantné, odolné a súčasne eliminujú nežiaduce parazitné rezonancie. Ich širokopásmové meniče reprodukujú s rozsahom 5 Hz až 22 KHz, čím efektívne spĺňajú sluchové spektrum takmer všetkých poslucháčov.

Kľúčové vlastnosti Pioneer SE-CL712T modré

  • Prvotriedne slúchadlá s mikrofónom za prijateľnú cenu
  • Frekvenčný rozsah 5 – 22 000 Hz
  • Mohutné basy
  • Praktický diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Pôsobivý zvuk, aký nájdete na veľkých akciách po celom svete
  • Plochý kábel odolný voči zamotaniu
  • Ideálne pre použitie s operačným systémom Android, Windows a iOS

Moderný dizajn pre pohodlné nosenie

Pri vývoji modelu Pioneer SE-CL712T modré bola špeciálna pozornosť venovaná maximálnemu pohodliu pri nosení. Tradičné nadstavce kruhového tvaru kladú dôraz na tlakové bodyvo vnútri ucha a prirodzene tak zapadnú do vášho ušného kanálika. Preto sú veľmi pohodlné a pri počúvaní ich prakticky ani necítite. Užite si hudbu v úplne novom kabáte a presvedčte sa sami, že táto voľba stála za to. Vo vnútri obidvoch štupľov nájdete meniče, ktoré zaisťujú realistickú dynamiku, špičkovú kvalitu zvuku a hutné basy. Zamotávaniu kábla bráni jeho ploché vyhotovenie. Slúchadlá ľahko pripojíte k akémukoľvek 3,5 mm výstupu. Vďaka tejto vlastnosti môžete slúchadlá využiť pri širokom spektre elektronických zariadení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je na kabelu ovládání hlasitosti? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Pioneer SE-CL712T-L modré
Príslušenstvo pre Pioneer SE-CL712T-L modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-CL712T-L modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-CL712T-L blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-CL712T-L blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SE-CL712T-L kék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií