Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer SE-E711T-R červené

Zobraziť katalóg
Pioneer SE-E711T-R červené
2,0 1 hodnotení
Slúchadlá – do uší, športové, uzavreté, frekvenčný rozsah 8-20000Hz, citlivosť 106dB, impedancia 32 Ohmov, 10mm reproduktor, 3.5mm jack
Kód:  PIO633f42a Produktové číslo:  SE-E711T-R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SE-E711T-R červené

Slúchadlá SE-E711T červené od spoločnosti Pioneer boli vytvorené pre všetkých, ktorí majú radi komfort pri počúvaní svojej obľúbenej hudby. Dodajú vám veľmi kvalitnú zvukovú reprodukciu. Sú pohodlné a disponujú špeciálnou ultraľahkou konštrukciou. Tieto slúchadlá sú ideálne pre použitie s operačným systémom Android, Windows a iOS.

Kľúčové vlastnosti Pioneer SE-E711T červené

  • Športové slúchadlá do uší s mikrofónom od spoločnosti Pioneer
  • Špičková kvalita zvuku (mohutné basy)
  • Nový typ ušných závesných svoriek
  • Vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX2)
  • Výkonné meniče s priemerom 10 mm
  • Excelentný rozsah 8 - 20 000 Hz

Moderné tvary slúchadiel SE-E711T červené

Prichádza nová rada slúchadiel s hlbokými basmi. Vďaka novému typu ušných závesných svoriek zostanú slúchadlá bezpečne na svojom mieste pri akejkoľvek športovej aktivite. Špeciálne tvarované štuple sa dokonale prispôsobia vašim ušiam. V balení sú štuple hneď štyroch veľkostí. O kvalitnú reprodukciu sa starajú 10 mm reproduktormi. Slúchadlá majú navyše vylepšené krytie, čo oceníte pri počúvaní hlbokých basov. Vďaka rôznym farebným prevedeniam zladíte súpravu ľahko s vaším outfitom alebo štýlom. Slúchadlá sú určené do extrémnych podmienok, ponúkajú ochranu IPX2 proti vlhkosti. 

Vybavenie neodkladných hovorov

Odolný kábel je prispôsobený a chránený pred potrhaním alebo dokonca prasknutím. Ľahko dokážete odolať extrémnemu prostrediu aj vášmu náročnému tréningu. Vďaka nízkej hmotnosti len 10,5 gramov nebudete slúchadlá na ušiach takmer vôbec vnímať. Prítomnosť integrovaného mikrofónu a jednotlačítkového ovládača dovoľuje prijímať hovory. Kábel je zakončený praktickým 3,5 mm jack konektorom, ktorý dovoľuje slúchadlá SE-E711T využiť u širokého spektra elektronických zariadení. Ľahko ich tak pripojíte k mobilnému telefónu, PC, notebooku, MP3 prehrávaču, atď. Neváhajte a kúpte si štýlové športové slúchadlá SE-E711T, ktoré sa stanú vašim obľúbencom pri vašich aktivitách.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer SE-E711T-R červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-E711T-R červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-E711T-R rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-E711T-R rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SE-E711T-R vörös.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií