Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pioneer SE-MJ553BT-W biela

Zobraziť katalóg
Pioneer SE-MJ553BT-W biela
Bezdrôtové slúchadlá -náhlavné, bezdrôtová, Bluetooth, uzavreté, frekvenčný rozsah 10-22000Hz, profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP, prevádzka batérie 15 hodín, nabíjanie 4 hodiny, neodýmové repro 40mm
Kód:  PIO633g6i Produktové číslo:  SE-MJ553BT-W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SE-MJ553BT-W biela

Slúchadlá Pioneer SE-MJ553BT v bielej farbe sú štýlové slúchadlá, ktoré disponujú bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Vďaka Bluetooth môžete zabudnúť na kábel a užívať si tak počúvanie hudby bez toho, aby ste sa museli starať či je váš kábel pripojený alebo či dosiahne až k vášmu zariadeniu. Ďalej slúchadlá SE-MJ553BT disponujú 40 mm reproduktormi, ktoré prinášajú do slúchadiel hlboké a čisté basy. Batérie slúchadiel zaručia nepretržité prehrávanie hudby až 15 h, batéria má navyše funkciu rýchleho nabíjania, čo znamená, že len za 4 h sa znovu plne dobije. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Pioneer SE-MJ553BT-W biela

  • Hlboké a čisté basy
  • Bezdrôtové slúchadlá
  • 40 mm reproduktory
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth
  • Uzavretá konštrukcia
  • Výdrž batérie až 15 h (v balení zvukový kábel)
  • Rýchlonabíjacie batérie - za 4 h plné nabitie
  • Možnosť Prijímanie hovorov pomocou Handsfree

Tí z vás, čo radi počúvajú dlhé hodiny uvítajú široký polstrovaný most, ktorý vám zaručí pohodlné počúvanie aj dlhšiu dobu. Ak ste práve na ceste a nechcete počúvať hudbu iste oceníte to, že sa dajú slúchadlá veľmi jednoducho zložiť a môžete si ich uložiť do tašky, kde nezaberú veľa miesta. Ďalej na ľavej mušli nájdeme ovládacie prvky pre zapnutie, pauzu prehrávania, príjem hovoru a samozrejme tiež pre ovládanie hlasitosti. Slúchadlám od značky Pioneer tiež nechýba vstavaný mikrofón, ktorý slúži pre hovory pomocou handsfree. Nechýba tu ani podpora mobilných zariadení. Slúchadlá sú certifikované pre produkty Apple a sú tiež kompatibilné s ktorýmkoľvek Android či Windows zariadením.

Parametre a špecifikácie:
Materiál:
hliník

Farba:
biela

kábel:
odpojiteľný

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer SE-MJ553BT-W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-MJ553BT-W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ553BT-W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ553BT-W Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SE-MJ553BT-W fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií