AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Pioneer SE-MJ722T-W biela

Zobraziť katalóg
Pioneer SE-MJ722T-W biela
Slúchadlá - náhlavné, uzavreté, frekvenčný rozsah 6-40000 Hz, citlivosť 101 dB, impedancia 32O hm, neodýmové repro 40 mm, 3.5 mm jack
Kód:  PIO633g6o Produktové číslo:  SE-MJ722T-W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SE-MJ722T-W biela

Prajete si slúchadlá, ktoré vám zaobstarajú prvotriedny zvuk? Nechcete ale za ne zaplatiť veľa peňazí? Nechajte sa zlákať našou ponukou na štýlové slúchadlá s mikrofónom SE-MJ722T od svetoznámej spoločnosti Pioneer. Táto firma už mnohokrát ukázala, že svoje produkty vie dotiahnuť do samotného konca. O kvalitné materiály, skvelý výkon a precíznosť spracovania teda nie je núdza. Telo slúchadiel je tvorené plastom, preto sú ľahké a takmer zabudnete, že ich máte na hlave. Z hľadiska komfortu sa jedná o skutočne pohodlné slúchadlá, s ktorými nebudete mať problém počúvať svoje obľúbené piesne aj niekoľko hodín v kuse. Navyše sú ergonomicky tvarované tak, aby pasovali k jedinečným kontúram vašich uší.

Kľúčové vlastnosti Pioneer SE-MJ722T biela

  • Prvotriedna sklápacia konštrukcia s otočnými kĺbmi
  • Široký polstrovaný hlavový most
  • Komfortné náušníky na pohodlné nosenie
  • Mohutné basy Power Bass
  • Praktický diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Pôsobivý zvuk, aký nájdete na veľkých akciách po celom svete
  • Plochý kábel odolný voči zamotaniu

Skvelé slúchadlá každým centimetrom

Slúchadlá SE-MJ722T sú pohodlné vďaka širokému, nastaviteľnému, polstrovanému hlavovému mostu. Zažijete s nimi zvuk, ako by ste boli na koncerte svojho obľúbeného interpréta. Farebné varianty zasa zaručia, že sa slúchadlá budú páčiť úplne všetkým a dokonale padnú k vášmu štýlu. Na našom e-shope nájdete tieto slúchadlá aj v bielej, čiernej a hnedej variante. Pre sprístupnenie ponuky stačí kliknúť tu. 

Vybavenie telefónnych hovorov

Slúchadlá disponujú plochým káblom, ktorý je rezistentný voči zamotaniu. Kábel je zakončený praktickým 3,5 mm jack konektorom, ktorý dovoľuje slúchadlá SE-MJ722T využiť pri širokom spektre elektronických zariadení. Ľahko ich tak pripojíte k mobilnému telefónu, PC, notebooku, MP3 prehrávaču, atp. Vstavaný mikrofón vám zase umožní jednoduchý prístup k telefónnym hovorom. Náhlavné vyhotovenie slúchadiel SE-MJ722T je zamerané na audio prednes s výraznejšími basmi. Vždy vám sprostredkujú dynamický akustický zážitok. To všetko vďaka legendárnej technológii Power Bass a 40 mm meničom. Pri zvýšení hlasitosti na polovicu sa dokonale odpútate od okolitého sveta. Zažijete pohodlie, ktoré nemá obdoby. Nezostáva nič iné, než si užiť dlhé hodiny s vašimi obľúbenými interpretmi.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer SE-MJ722T-W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-MJ722T-W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ722T-W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ722T-W Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SE-MJ722T-W fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií