Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Pioneer VSX-529-K čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer VSX-529-K čierny
3,7 3 hodnotení
AV receiver 5x130W, D/A 192 kHz/24-bit, HDMI 2.0, 5in/1out 3D Ready, front HDMI, 4K Pass Through (24p/30p/60p), Apple Lossless AIFF, Gapless Playback, Energy Save Power Supply, Eco Mode, ARC, HD Audio, HDMI standby-through, DPL IIz, Deep Colour, xvColour, OSD analóg - zobrazuje informácie na obrazovke pripojenej TV, Bluetooth Ready, MCACC, Sound Retriever AIR - rekonštrukcia kvality zvuku po prenose cez BT
Kód:  PIO002x3 Produktové číslo:  VSX-529-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-529-K čierny

Pioneer VSX-529-K je kvalitný a výkonný zvukový systém, ktorý má cieľ uspokojiť náročného majiteľa. Od nižších modelov tohto radu sa líšia predovšetkým dvojicou predzosilených výstupov pre 2 subwoofery a sieťovou konektivitou, z ktorej plynie niekoľko výhod. Receiver je certifikovaný DLNA (1.5), kde pracuje ako Digital Media Player a Digital Media Renderer. Pomocou aplikácie Spotify (Do smartphonu) máte okamžitý prístup k miliónom skladieb. Stačí kliknúť a spustiť streamovanie hudby. AirPlay vám dáva pohodlie pri prehrávaní hudby zo zariadenia Apple iPod, iPhone a iPad. Ovládať sa dá aplikáciou iControlAV5 na iOS aj Android. Nemalou prednosťou je plná kompatibilita s audiofilskými formátmi FLAC/WAV s 24-bitovou kvalitou (192 kHz).

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na ďalšiu úroveň, iste uvítate spracovanie Dolby True HD s vysokým rozlíšením aj špičkového, nekomprimovaného DTS-HD . Kvalitný výstup je podporený eliminovaním fázového oneskorenia. Odstraňuje všetky druhy komplikácií vzniknutých fázovým oneskorením , ktoré bývajú obzvlášť problematické v nízkych frekvenciách. Špičkový HD priestorový zvuk je ešte umocnený Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC) pre vynikajúcu kvalitu zvuku. Stačí pripojiť vhodný mikrofón a MCACC automaticky kompenzuje rozdiely vo veľkosti reproduktora, vzdialenosti a vyrovnáva frekvenčnú odozvu . Vyberte si jeden z mnohých pokročilých priestorových režimov, aby posilnili dojem z filmov, hier a hudobných skladieb.

Ak chcete len počúvať hudbu, ani pri tom receiver nesklame. Advanced Sound Retriever obnoví komprimované audio na CD kvalitu, zatiaľ čo Control Auto Level vyrovnáva rozdiely v úrovni hlasitosti medzi jednotlivými stopami. Receiver je vybavený predným USB konektorom na prehrávanie. Podporuje tie najlepšie druhy zvukových formátov, ako je MP3, AAC, WMA, FLAC, AIFF a Apple Lossless. Konektor umožňuje tiež priame pripojenie a nabitie batérie pre Apple iPod/iPhone a iné zariadenia.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Dizajn: Direct Energy
Typ DSP: Digital Signal Processor Texas Instruments Aureus (TMS320DA788)
D/A prevodník: 192 kHz/24-bit
A/D prevodník: 96 kHz/24-bit

Výstupné vlastnosti zvuku:
Impedancia na výstupe: 6 Ω
Výkon na kanál: 130 W (1kHz, 1% THD, 6?)
Menovitý výstupný výkon 6?: 130 W na kanál
Menovitý výstupný výkon 8? (2 kanály): 100 W na kanál
Vstup (citlivosť/Imp.): LINE 200 mV/47 kOhm
Frekvenčný rozsah: LINE 5 Hz - 100 kHz, +0/-3 dB
Pomer signálu/šumu (SNR): LINE (DIN) 98 dB

Surround formáty:
Dolby TrueHD
DTS-HD

Prehrávanie:
AM/FM tuner s RDS (30 staníc)
Internetové rádio s funkciou vTuner (Spotify Ready, Apple AirPlay)
Cez LAN/USB: MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC, AIFF a Apple Lossless (iPod Digital Transmission)
192 kHz/24 bitov prehrávanie: WAV, FLAC, AIFF
Gapless prehrávanie: MP3, WAV, AAC, FLAC, AIFF, a Apple Lossless
Cez HDMI: SACD
DLNA

Video vlastnosti:
Deep Colour (+)
3D Ready
xvColour
4K Priechodná
4K (hlavná zóna) Až 4K60p, 4:2:0, 24bit
I/P konverzie
HDMI Standby Through
HDMI Stand-by vstupné prepínanie

Rozhranie:
6x HDMI vstup (1x predné)
1x HDMI výstup
2x Kompozitný video vstup
1x Digitálny optický vstup
1x Digitálny koaxiálny vstup
1x Slúchadlá (predné)
1x USB (predné)
5x výstup na reproduktory (5x terminál)
2x predzosilnený pre subwoofer
1x Kompozitný (monitor)
1x MCACC mikrofónny vstup (predné)
1x Ethernet

Príkon:
Počas prevádzky: 450 W
V pohotovostnom stave: 0,1 W
Automatické vypínanie

Rozmery:
435 x 168 x 331,5 mm

Hmotnosť:
8,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer VSX-529-K čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-529-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-529-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-529-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer VSX-529-K černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií