AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pioneer VSX-924-S strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer VSX-924-S strieborný
5 1 hodnotení
AV receiver 7x150W, D/A 192 kHz/24-bit, HDMI 2.0, 7in/2out 3D Ready, ARC, vylepšenie obrazu Video Scaler 1080p (Analog aj HDMI), FLAC, 4K Pass Through (24p/30p/60p)/4K up- scaling (až 60p), iControl5AV - ovládanie cez displej iPhone/iPod touch/iPad, internetové rádio (vTuner, Spotify), AIFF Apple Lossless, Gapless Playback, MHL pre Android, Eco mode, DLNA 1.5, USB, zóna 2 audio out, vstavaný Bluetooth Apt-X prijímač, adaptér Wi-Fi v príslušenstve
Kód:  PIO002x6 Produktové číslo:  VSX-924-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-924-S strieborný Predaj skončil

Pioneer VSX-924-S strieborný

Pioneer VSX-924 je zhmotnením toho najlepšieho, čo rada VSX pre 2014 ponúka svojmu budúcemu majiteľovi. Receiver vás uchváti až 150 Wattovým výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho 7 kanáloch. Výstup 7.2 je doplnený dvojicou předzesílených výstupov pre 2 subwoofery . VSX-924 je pripravený na priechod 4K Ultra HD video signálu do kompatibilnej televízie a dokonca prevzorkuje nižšie rozlíšenie do 4K Ultra HD (Až do 60p), čo vám umožní vychutnať si tú najvyššiu kvalitu obrazu, aká je dnes k dispozícii. Vďaka prevodníka I/P a redukciou šumu Triple HD tento AV receiver zvyšuje výkon videa najlepším možným spôsobom.

Aj zo sieťovej konektivity plynie niekoľko výhod. Receiver je certifikovaný DLNA (1.5), kde pracuje ako Digital Media Player a Digital Media Renderer. Pomocou aplikácie Spotify (Do smartphonu) máte okamžitý prístup k miliónom skladieb. Stačí kliknúť a spustiť streamovanie hudby. AirPlay vám dáva pohodlie pri prehrávaní hudby zo zariadenia Apple iPod, iPhone a iPad. Ovládať sa dá aplikácií iControlAV5 na iOS aj Android. Nemalou prednosťou je plná kompatibilita s audiofilskými formáty FLAC/WAV s 24-bitovou kvalitou (192 kHz).

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na ďalšiu úroveň, iste uvítate spracovanie Dolby True HD s vysokým rozlíšením aj špičkového, nekomprimovaného DTS-HD Master Audio Surround. Kvalitný výstup je podporený eliminovaním fázové oneskorenie. Odstraňuje všetky druhy komplikácií vzniknutých fázovým oneskorením , Ktoré bývajú obzvlášť problematické v nízkych frekvenciách. Špičkový HD priestorový zvuk je ešte umocnený Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC) pre vynikajúcu kvalitu zvuku. Stačí pripojiť vhodný mikrofón a MCACC automaticky kompenzuje rozdiely vo veľkosti reproduktora, vzdialenosti a vyrovnáva frekvenčnú odozvu . Vyberte si jeden z mnohých pokročilých priestorových režimov, aby posilnili dojem z filmov, hier a hudobných skladieb.

Ak chcete len počúvať hudbu, ani pri tom receiver nesklame. Advanced Sound Retriever obnoví komprimované audio na CD kvalitu, zatiaľ čo Control Auto Level vyrovnáva rozdiely v úrovni hlasitosti medzi jednotlivými stopami. Receiver je vybavený predným USB konektorom pre prehrávanie. Podporuje tie najlepšie druhy zvukových formátov, ako je MP3, AAC, WMA, FLAC, AIFF a Apple Lossless. Konektor umožňuje tiež priame pripojenie a nabitie batérie pre Apple iPod/iPhone a iné zariadenia. VSX-924 má aj zabudovaný Bluetooth adaptér pre bezdrôtové spojenie. Bezstratový kodek apt-X vás nebude brzdiť od vychutnávanie hudby v najvyššej možnej kvalite.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Dizajn: Direct Energy
Typ DSP: Digital Signal Processor Texas Instruments Aureus (TMS320DA808)
D/A prevodník: 192 kHz/24-bit
A/D prevodník: 96 kHz/24-bit

Výstupné vlastnosti zvuku:
Impedancia na výstupe: 6 ?
Výkon na kanál: 150 W (1kHz, 1% THD, 6?)
Menovitý výstupný výkon 6?: 150 W na kanál
Menovitý výstupný výkon 8? (2 kanály): 105 W na kanál
Vstup (citlivosť/Imp.): LINE 315 mV/47 kOhm
Frekvenčný rozsah: LINE 5 Hz - 100 kHz, +0/-3 dB
Pomer signálu/šumu (SNR): LINE (DIN) 100 dB

Surround formáty:
Dolby Pro Logic IIz
Dolby TrueHD
DTS Neo X
DTS-HD Master Audio

Prehrávanie:
AM/FM tuner s RDS (63 staníc)
Internetové rádio s funkciou vTuner (Spotify Ready, Apple AirPlay)
Cez LAN/USB: MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC, AIFF, DSD a Apple Lossless (iPod Digital Transmission)
192 kHz/24 bitov prehrávanie: WAV, FLAC, AIFF
Gapless prehrávanie: MP3, WAV, AAC, FLAC, AIFF, a Apple Lossless
Cez HDMI: SACD
DLNA
Bluetooth s Apt-X

Video vlastnosti:
Deep Colour (+)
3D Ready
3D Noise Reduction
Triple HD Noise Reduction
xvColour
Upscaling do 1080p
4K Upscaling
4K Priechodná
4K (hlavná zóna) Až 4K60p, 4:2:0, 24bit
PureCinema
Stream Smoother
Stream Smoother Link
I/P konverzie
HDMI Standby Through
HDMI Stand-by vstupné prepínanie

Rozhranie:
7x HDMI vstup (1x predné)
2x HDMI výstup
1x Komponentný video vstup
2x Kompozitný video vstup
1x Digitálny optický vstup
1x Digitálny koaxiálny vstup
1x Slúchadlá (predné)
2x USB (1x predné, 1x pre WiFi)
9x výstup na reproduktory (terminál)
2x predzosilnený pre subwoofer
1x Kompozitný (monitor)
1x MCACC mikrofónny vstup (predné)
1x Ethernet
Bluetooth

Príkon:
Počas prevádzky: 550 W
V pohotovostnom stave: 0,1 W
Automatické vypínanie

Rozmery:
435 x 168 x 362,5 mm

Hmotnosť:
9,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer VSX-924-S strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-924-S stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-924-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-924-S silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer VSX-924-S stříbrný.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií