AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Pioneer VSX-933-B čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer VSX-933-B čierny
AV receiver – 7.2 kanálov, 7×135W, DAC 384kHz/32-bit, AM/FM Tuner, Dolby Atmos, DTS:X/DTS Neural:X, DolbyTrueHD/Digital Plus, DTS-HD Master Audio/DTS-ES/DTS-HD Express, MCACC Auto, Bluetooth, WiFi, 4K Upscaling, podpora HDR, 3D Ready, Chromecast, FlareConnect, Apple AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Music-Streaming, Hi-Res Audio, USB, 6× HDMI
Kód:  PIO003f73a Produktové číslo:  VSX-933-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-933-B čierny

Vychutnajte si nezabudnuteľný zážitok z filmu a hudby v pohodlí domova so 7.2-kanálovým receiverom Pioneer VSX-933. Pioneer dokáže pracovať s radom formátov obrazu a priestorového zvuku, s ktorými sa pohrá tak, že premení vašu obývačku na dychberúci zážitok ako z kina. PIONEER VSX-933 zaujme nielen kvalitou zvuku a obrazu, ale aj masou pokročilých funkcií a elegantným dizajnom. Nechajte sa obklopiť autentickým zvukom s extrémnou kvalitou a užívajte si domáce kino ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti AV receivera Pioneer VSX-933-B čierny

  • Extrémna kvalita priestorového zvuku a obrazu vďaka receiveru Pioneer
  • Neuveriteľné množstvo funkcií
  • Podpora Bluetooth, WiFi, Chromecast, Play-Fi, Apple AirPlay
  • Mobilná aplikácia pre jednoduché ovládanie
  • 4K Upscaling a 4K Pass-through
  • Kalibrácia 3D zvuku MCACC
  • Širší farebný gamut

Jednoduché streamovanie hudby

Receiver Pioneer možno jednoducho pripojiť k počítaču, notebooku aj mobilnému zariadeniu pomocou technológií WiFi alebo Bluetooth. Vďaka podpore WiFi si prídu na svoje aj používatelia streamovacích služieb Spotify, Tidal, Deezer a pod. Samozrejmosťou je tiež možnosť počúvania rádia alebo hudby z vášho mobilného zariadenia. Stačí jednoducho prepojiť svoj mobil s receiverom Pioneer VSX-933 pomocou Bluetooth, Chromecast, Play-Fi alebo Apple AirPlay.

Kvalitný priestorový zvuk receivera VSX-933

Hlavnou úlohou receivera Pioneer je poskytnutie kvalitného priestorového zvuku. Vďaka technológii DTS:X nie je potrebné žiadne konkrétne usporiadanie reproduktorov, DTS:X totiž zvuk automaticky prispôsobí už pripojeným reproduktorom a vytvorí tak skvelý zážitok priestorového zvuku. Ak vám nevyhovuje DTS:X, Pioneer VSX-933 ponúka tiež technológiu Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer.

Kvalitný obraz receivera Pioneer

Zvuk nie je to jediné, čo vás na receiveri VSX-933 ohromí. Vďaka technológii Dolby Vision bude zážitok z filmu ešte intenzívnejší. Dolby Vision vie, kedy potlačiť kontrast či zvýrazniť danú farbu a prináša tak výnimočnú kvalitu videa v mimoriadnom rozlíšení 4K Ultra HD. Pioneer taktiež disponuje funkciou 4K Upscaling. Receiver tak zvládne Full HD videá premeniť do kvality 4K. Premeňte svoj obraz na ešte reálnejší zážitok s technológiami HDR10, HLG A BT.2020, ktoré podporujú širší farebný gamut. V obraze vám tak neutečú ani tie najmenšie detaily.

Pohodlné ovládanie receivera VSX-933

Receiver Pioneer VSX-933 je možné jednoducho ovládať pomocou mobilnej aplikácie Pioneer Remote, ktorú je možné si bezplatne stiahnuť na iPad/iPhone/iPod touch alebo na akékoľvek Android zariadenia. Vďaka aplikácii môžete ovládať bezdrôtový reproduktor, rádio, prehrávať hudbu z vášho zariadenia či streamovacích služieb.

Parametre a špecifikácia

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
173 mm Hotovo!
Hĺbka
370,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
435 mm Hotovo!
Výška
173 mm Hotovo!
Hĺbka
370,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás o sdělení, zda bude receiver VSX-933 ještě dostupný a zda máte informaci, kdy bude zahájen prodej modelu VSX-934. Děkuji.

Dobrý den, mám pár dotazů 1) umí ovládat audio/video ve vedlejší místnosti? Chápu správně, že pak lze využít možnosti 5.1+2? Jak to pak funguje, např. jsou na sobě obě místnosti nezávislé, nebo vždy je synchronní zvuk/obraz? 2) dokáže nějak nahradit set-top box (DVB-T2)? 3) chápu správně, že lze propojit telefon/notebook s receiverem i bez využití zařízení typu Chromcast apod.? 4) můžete potvrdit, že má funkci automatické kalibrace?

Dobry den, taky by me to zajimalo zda-li je soucasti cz manual.

Dobrý den.Je součástí balení český návod. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Pioneer VSX-933-B čierny
Príslušenstvo pre Pioneer VSX-933-B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-933-B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer VSX-933-B fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií