AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pioneer VSX-S510-S strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer VSX-S510-S strieborný
3,0 1 hodnotení
AV receiver Slimove, 5.1, 6x110W, HD Audio, MCACC, video scaler 1080p, ARC, 4 +1 HDMI
Kód:  PIO002e1 Produktové číslo:  VSX-S510-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer VSX-S510-S strieborný

Receiver Pioneer VSX-S510 je výnimočne kompaktný , Takže ho ľahko uložíte do akéhokoľvek televízneho či Hi-Fi stolíku. Jeho výška bola znížená na len 85 mm , A hĺbka 280 mm, takže vám zostane ešte dostatok miesta na prepojovacie káble a konektory. Zmenšenie bolo ale realizované bez kompromisov v kvalite reprodukovaného zvuku , Ktorý je stále ponúkaný v prvotriednej kvalite. Pri porovnaní s konkurenciou má receiver významne znížený odber a to nielen vďaka využitie zosilňovačov triedy D .

Pioneer VSX-S510 disponuje ovládaním fáza , S ktorého pomocou zladí jednotlivé kanály a významne tak vylepší priestorový zážitok. Pretože v niektorých priestoroch nie je možné reproduktory ideálne rozmiestniť, MCACC analyzuje zvukové pole pomocou mikrofónu (v balení). Využíva najnovšie špecifikácia HDMI (vrátane MHL HDMI ), Takže sa perfektne hodí aj pre sledovanie 3D obsahu.

Z ďalších významných funkcií tohto štandardu je možné spomenúť napríklad spätný kanál audia , Ktorý využijete napríklad pre televízory s integrovaným DVD prehrávačom alebo tunerom. Ďalšie vynikajúce funkcionalitou je Stand-by Pass Through , Ktorá vám umožní využívať HDMI konektorom vedená zariadenie do televízie i pri vypnutom receiveru. Ideálne napríklad večer, keď chcete využívať len reproduktory integrované v televízii.

Ak je váš mobilný telefón, tablet, počítač či podobné zariadenie vybavené technológiou Bluetooth alebo Wi-Fi , Môžete z neho po prikúpenia voliteľného adaptéra AS-BT200/AS-WL300 prenášať hudbu bezdrôtovo. A vďaka novej Sound Retriever Air technológiu, ktorá bola vyvinutá priamo pre bezdrôtový streaming komprimovaných formátov, znie zvuk sprostredkovaný touto cestou skutočne fantasticky .

Využiť môžete prehrávanie internetových rádií a hudby pomocou aplikácie služby Spotify. Predný USB vstup umožní pripojenie zariadení Apple iPod/iPhone, a užijete si aj upscaling obrazu až na 1080p (pomocou HDMI). Možno tiež sledovať fotografie a videá a streamovať aplikácie ako napríklad YouTube priamo do TV. Keď nebudete mať zrovna pripojené žiadne zariadenie Apple, môžete hudbu prehrávať iz akéhokoľvek flash disku .

Parametre a špecifikácie:

Základné údaje:
Digitálny signálový procesor: Texas Instruments Aureus
D/A prevodník: 192 kHz/24-bitový
A/D prevodník: 96 kHz/24-bitový
Výstupný výkon: 110 W na kanál
Stav: 1% THD, 1 kHz, 4 ohm
Impedancia: 4 ohm
Počet kanálov: 6.2
Ďalšie: LCD displej/spätný kanál audia/Stand-by Pass Through/4K Pass Through/ovládanie pomocou HDMI (KURO LINK)/upgrade firmware prostredníctvom USB alebo internetu/internetová rádia/DLNA certifikované/certifikované pre MS Windows 8/diaľkové ovládanie/ECO režim

Tuner:
AM/FM s RDS
Počet pozícií: 30

Vstupné konektory:
5x HDMI
1x MHL HDMI (predné)
1x digitálny koaxiálny
1x digitálny optický
1x Bluetooth adapter port pre AS-BT200
1x USB 2.0 host (Apple iPod/iPhone/iPad/iPad, flash disk)
1x ethernet

Výstupné konektory:
1x HDMI
2x predzosilnený výstup subwoofera
6x výstup reproduktora
1x výstup pre slúchadlá

Kompatibilita iPhone/iPod:
Podporované funkcie: prehrávanie audia a videa, nabíjanie
iPhone 5 (iba zvuk), iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone
iPad 4 (iba zvuk)/3/2/1, iPad mini (iba zvuk)
iPod touch 5G (iba zvuk)/4G/3G/2G/1G
iPod nano 7G (iba zvuk)/6G (iba zvuk)/5G/4G/3G/2G/1G

Priestorové formáty zvuku:
Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby True HD, DTS, DTS-ES, DTS Neo: 6, DTS 96/24, DTS-Express, DTS-HD High Resolution audio, DTS-HD Master Audio

Audio funkcie:
Automatická kontrola hlasitosti (2 kanály), Auto Surround, ovládanie basov/výšok a vyváženie tónu, kontrola dynamického rozsahu, priestorový zvuk v slúchadlách, Front Stage Surround Advance, hlasitosť, režim "Polnočný počúvanie", riadenie fázy, MCACC, oneskorenie zvuku (Lipsync ), Advanced Sound Retriever (2 kanály), Sound Retriever AIR, Stream Direct, Symmetric EQ

Video funkcie:
Deep Colour, 3D Ready, xvColour, HD Digital Film Direct 24, zvýšenie rozlíšenia na 1080p (upscaling)

Napájanie:
Požiadavky na napájanie: AC 220-230 V, 50/60 Hz
Spotreba v prevádzke: 96 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,3 W

Prevedenie:
Farba: strieborná
Hmotnosť: 4,1 kg
Rozmery: 435 x 85 x 317 mm (Š x V x H)

Voliteľné príslušenstvo:
Bluetooth adaptér AS-BT200
Bezdrôtový WiFi adaptér AS-WL300

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer VSX-S510-S strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-S510-S stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-S510-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-S510-S silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer VSX-S510-S stříbrný.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií