Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

Pioneer X-HM76D-BB čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer X-HM76D-BB čierny
3,0 2 hodnotení
Mikrosystém 100W, CD, FM tuner s RDS, Bluetooth, AirPlay, Spotify, podporované formáty: MP3, FLAC, AIF a DSD, displej, USB, vstup 3.5mm jack, digitálny optický, diaľkové ovládanie
Kód:  PIO920y1a Produktové číslo:  X-HM76D-BB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer X-HM76D-BB čierny

Tento výkonný mikrosystém sa od tých ostatných líši tým, že potešenie z neho nikdy neskončí. Prichádza totiž s množstvom funkcií, ktoré budete s radosťou objavovať. Rozmerné reproduktory vás rozhodne nesklamú výkonom, ani kvalitou zvuku. A navyše bude vzhľad celej sústavy ozdobou vašej obývačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Audio mikrosystém s CD mechanikou
  • Prehľadný 3,5" farebný LCD displej
  • Prehráva audio CD, CD-R / -RW (MP3 / WMA)
  • Možnosť prehrávania z úložiska cez USB
  • Vysoko kvalitné reproduktory a výkonný zosilňovač triedy D
  • Umožňuje počúvanie hudby cez DAB/DAB+
  • FM tuner s RDS a predvoľbami na 40 staníc
  • bluetooth, WiFi, Ethernet

Veľa funkcií, žiadne slabiny

Pioneer urobil všetko pre to, aby ste pri tomto mikrosystéme nenašli žiadnu slabinu. Namiesto toho pravdepodobne objavíte niečo nové. Napríklad integrované služby Spotify, Tidal, Deezer a ďalšie. Iste vás uchváti tiež kúzlo DLNA prehrávača, ktorý vám sprostredkuje počúvanie hudby v špičkovej kvalite. Práve v tej chvíli zistíte, ako vyzerá spolupráca skvelých reproduktorov a vynikajúceho zosilňovača.

Učí sa a prepája

Nielen vy, ale aj mikrosystém X-HM 76 D sa vďaka aktualizáciám tiež vie učiť. Vďaka im budete čoskoro mať k dispozícii napríklad Google Cast a FireConnect. Prvá spomínaná funkcia umožní prepojiť zariadenia s množstvom aplikácií pre inteligentné telefóny a tablety, zatiaľ čo tá druhá vám sprostredkuje pohodlnú domácu sieť. Už v štandardnej konfigurácii je mikrosystém X-HM 76 D vybavený technológiami Airplay a bluetooth na rýchle prepojenie s inteligentnými telefónmi. Samozrejmosťou je tiež WiFi, pretože sieťový kábel nebýva vždy v dosahu.

Podporované audio formáty:
DSD / WAV / FLAC / AIFF / Apple Lossless / MP3 / WMA / AAC

Podporované služby:
Apple AirPlay, Google Cast, TuneIn, Spotify, Tidal, Deezer, Wireless Multi-room Audio

Parametre a špecifikácia

Výkon
100 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S AirPlay Hotovo!
Podporované audio formáty
AIF, DSD, FLAC, MP3 Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth, S AirPlay Hotovo!
Podporované audio formáty
AIF, DSD, FLAC, MP3 Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
100 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
98 mm Hotovo!
Výška prehrávača
290 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
333 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
148 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
263 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
217 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Velice děkuji za odpověď. Měl bych ještě jeden dotaz na Pioneer X-HM76D a Magnat Monitor Supreme SUB 302A, případně Magnat Monitor Supreme SUB 202A. Volume ovládání hlasitosti je na zadní straně subwooferu. Ovládáním hlasitosti na připojeném Pioneer X-HM76D se současně ovládá i hlasitost subwooferu? Velice děkuji za odpověď a jsem s přátelským pozdravem.

Dobrý den, mám dotaz: jaký typ propojovacího kabelu je určen pro propojení Magnat Monitor Supreme SUB 302A Black, případně Magnat Monitor Supreme SUB 202A Black se systémem Pioneer X-HM76D-BB? Je, nebo není to typ Audio kabel 3.5" jack(M) - 2x cinch(M)? Jakou mají tedy charakteristiky audio výstupů a vstupů oba systémy a jaký propojovací kabel použít? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je menu i v českém jazyce? Děkuji

Dobrý den, jaký je, prosím, rozdíl, kromě výkonu, mezi systémem Pioneer X-HM76 a Pioneer X-HM86, když v ceně je to 6000? Děkuji.

Přesně po 10 dnech bezproblémového poslechu internetového rádia TuneIn mi to píše "Connection error", přitom připojení kabelem i Wi-Fi je funkční.

Diskusia a poradňa k Pioneer X-HM76D-BB čierny
Príslušenstvo pre Pioneer X-HM76D-BB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer X-HM76D-BB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer X-HM76D-BB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer X-HM76D-BB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer X-HM76D-BB fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií