AlzaBoxy Q1 PET

Pioneer XC-HM70-K černý

Zobraziť katalóg
Pioneer XC-HM70-K černý
4,5 2 hodnotení
Mikrosystém bez repro, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, LCD, FM rádio + internetová rádia, USB host, LAN, DLNA, čelný vstup AUX, výstup pre subwoofer, dokovacia stanica pre iPod/iPhone, DO
Kód:  PIO920g3 Produktové číslo:  XC-HM70-K Stránky výrobcu
Pioneer XC-HM70-K černý Predaj skončil

Pioneer XC-HM70-K černý

Mikrosystém Pioneer XC-HM70 vám poskytne širokú paletu funkcionalít v jednom kompaktnom šasi.Jeho dôležitou prednosťou je dokovacia stanica pre zariadenia iPod a iPhone.Jej prostredníctvom ľahko prehráte hudbu uloženú v týchto prístrojoch, a vďaka kompozitnému video výstupu môžete z iPodu/iPhonu tiež sledovať videá priamo na vašej televízii.Prostredníctvom USB vstupu potom prehráte audio iz populárneho tabletu iPad/iPad 2.Akékoľvek ďalšie prístroje s hlavovým výstupom potom môžete pripojiť využitím 3,5 mm konektora na čelnom paneli.

Systém si poradí is klasickými CD, a MP3/WMA súbory uloženými na CD alebo USB diskoch.To všetko pri výkone a čistote zvuku, ktorú by ste od mikrosystému nečakali.V neposlednom rade je osadený aj AM/FM tuner, takže môžete počúvať aj svoje obľúbené rádiostanice.Dôležitým vylepšením oproti nižším modelom je možnosť streamovanie dát pomocou LAN rozhrania z centrálneho domáceho úložiska a podpora počúvania internetových rádií (Shoutcast).

Priame digitálne spojenie spoločnosti Pioneer zaisťuje to najlepšie možné spojenie s prístrojmi iPhone/iPod a vďaka množstvu výkonu je možné naplniť miestnosť vašimi obľúbenými skladbami v excelentnej kvalite.To všetko pri súčasnom dobíjanie pripojených zariadení.Veľkou prednosťou tohto mikrosystému je, že sa dodáva bez reproduktorov, takže si môžete dokúpiť také, ktoré budú presne vyhovovať vašim priestorovým požiadavkám.Navyše ich môžete doplniť aktívnym subwooferom.Mikrosystém totiž disponuje tiež předzesíleným subwoofer výstupom.

Parametre a špecifikácie:

Základné:
Displej: dot-matrix
FM tuner s pamäťou na 40 staníc
DLNA
Internetová rádia (Shoutcast)
Ovládanie basov a výšok, funkcie P-BASS
Režimy ekvalizéra: Flat, Game, Classic, Pop, Vocal, Jazz
Diaľkové ovládanie v balení

Hudobný/Video zdroje:
iPad, iPod, iPhone
CD
MP3, WMA súbory z USB, CD-R/RW a prostredníctvom DLNA
LPCM, WAV, AAC,FLAC z USB a prostredníctvom DLNA
AM/FM rádio a Internetové rádiá

Zosilňovač:
2x 50 W RMS (8 ohm)
1x Predzosilnený výstup pre aktívny subwoofer

Vstupy/Výstupy:

1x iPod/iPhone dokovacia stanica
1x CD mechanika
1x USB (na čelnom paneli)
1x USB pre voliteľný WiFi adaptér (AS-WL300)
1x RCA Line In
1x 3,5 mm vstup pre prenosné prehrávače
1x 3,5 mm výstup na slúchadlá
1x Predzosilnený výstup pre aktívny subwoofer
1x kompozitný video výstup (iPod/iPhone)
1x AM/FM anténny vstup

Kompatibilita Apple:
Podporované funkcie: nabíjanie batérie, prehrávanie hudby a videa, slideshow
Dokovacia stanica: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod nano (1.- 6.gen.), IPod s videom, iPod classic, iPod touch (1.- 4.gen.)
Prostredníctvom USB (kábel nie je súčasťou balenia): iPad, iPad 2 (bez videa)

Prevedenie:
Farba: čierna
Povrchová úprava: hliník
Rozmery: 215 x 111 x 320 mm (Š x V x H)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer XC-HM70-K černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer XC-HM70-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer XC-HM70-K černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer XC-HM70-K černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer XC-HM70-K černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií