Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Pioneer XC-HM86D-B čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer XC-HM86D-B čierny
5 1 hodnotení
Mikrosystém bez repro, 2x 65W, 3.5" farebný LCD displej, CD/CD-R/-RW, MP3/WMA, DSD/WAV/FLAC/AIFF, FM tuner s RDS, DAB/DAB+, WiFi, Bluetooth, Google Cast, AirPlay , Spotify, Internet Radio, 2x USB, RCA, optický vstup, 3.5mm jack, RCA, Ethernet
Kód:  PIO920z6b1 Produktové číslo:  XC-HM86D-B Stránky výrobcu
Pioneer XC-HM86D-B čierny Predaj skončil

Pioneer XC-HM86D-B čierny

Všestranný elegán, ktorý má viac funkcií a možností prehrávania, než na koľko si dokážete spomenúť a ako my tu máme priestor vymenovať. Môžete si užívať dlhé hodiny počúvania pri streamovaní z nepreberného množstva služieb - Spotify, Deezer, Pandora alebo prostredníctvom Apple AirPlay a Google Cast. Integrovaný ekvalizér a technológia P.BASS vám umožní prispôsobiť si farbu zvuku. Buď podľa nastavených predvolieb pre rôzne hudobné žánre alebo čisto podľa svojho pocitu. Ak sa neradi obmedzujete vo výbere a chcete mať všetko na jednom mieste, tak tento Pioneer je pre vás tá pravá voľba.

Niektoré z nezanedbateľných kvalít

  • Prehrávanie až do 11,2 MHz DSD
  • 3,5" farebný displej LCD pre informácie o skladbe a náhľad obalu albumu
  • Elegantný čierny dizajn
  • WiFi, Bluetooth, USB
  • Možnosť prehrávania internetových rádií
  • Výhodná ponuka vzhľadom k všetkým dostupným funkciám

DSD

Formát DSD vyvinula firma Phillips a Sony pre svoje prehrávače. Oproti konkurenčnému PCM formátu má oveľa vyššiu vzorkovaciu frekvenciu pri prevode z analógového do digitálneho formátu. Spočiatku sa nezdalo, že sa formát DSD presadí. Avšak v posledných rokoch, a zvlášť s rozšírením streamovacích služieb, jeho vplyv rastie.

 

Parametre a špecifikácia

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
DAB+ Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!
Šírka prehrávača
290 mm Hotovo!
Výška prehrávača
98 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
DAB+ Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
290 mm Hotovo!
Výška prehrávača
98 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
333 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké reproduktory by byly k tomuto systému vhodné? Děkuji Martin

Dobry den, rad by som sa opytal ci je potrebne resp. odporucane pripojit tento microsystem na reproduktory alebo sa da pouzivat aj bez nich?

Ahoj, je možné k němu připojit repráky s výkonem 120v typ pioneer f-z94. Impedance 8? Bedny jsou zakončeny "drátem", tak jestli to půjde připojit? Nebo je potřeba, aby měly jacka? Děkuji

Diskusia a poradňa k Pioneer XC-HM86D-B čierny
Príslušenstvo pre Pioneer XC-HM86D-B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer XC-HM86D-B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer XC-HM86D-B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer XC-HM86D-B Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer XC-HM86D-B fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií