Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Pioneer XN-P02-S strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer XN-P02-S strieborný
Stereo Receiver so sieťovým audio prehrávačom a stereofónnym prijímačom, hliníkové predné panely, predzosilňovač, výkon 2x75W, Hi-Res, WiFi, DLNA, Bluetooth, Airplay, USB, bez reproduktorov
Kód:  PIO004p1 Produktové číslo:  XN-P02-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer XN-P02-S strieborný Predaj skončil

Pioneer XN-P02-S strieborný

Zvuk vo vysokom rozlíšení a s patričnou silou, to vás čaká s kompaktným komponentovým HiFi systémom. Skladá sa zo sieťového audio prehrávača N-P01 a stereofónneho prijímača SX-P01. Systém vyzerá rovnako dobre, ako znie. Na prvý pohľad upúta pozornosť pevnými hliníkovými prednými panelmi, ktoré mu dodávajú luxusný vzhľad. V nich dominujú veľké displeje zobrazujúce informácie o prehrávaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn a hliníkovými prednými panelmi
  • Podpora bezdrôtových technológií WiFi, AirPlay, Bluetooth
  • Vysoký výkon 2 × 75 W
  • Súčasťou je FM Tuner

Špičkový zvuk

Stereofónny prijímač SX-P01 je vybavený zosilňovačmi s konštrukciou s priamym prívodom energie v triede D. Súčasťou je oddelený napájací zdroj a blok predzosilňovača. So 75 Wattmi čistého výkonu na kanál z nízkoimpedančného zosilňovača, toto zariadenie rozprúdi vaše reproduktory s vysokou mierou hĺbky a čistoty. Port USB, ktorý je umiestnený na prednom paneli, umožňuje pohodlné pripojenie smartfónu či ďalšieho prehrávača.

Široké možnosti počúvania

Neobmedzujte sa v prístupe k hudbe a pripojte sa k Spotify alebo si vypočujte ktorúkoľvek stanicu na svete vďaka internetovému rádiu vTuner. Vždy si pustíte hudbu podľa momentálnej nálady. Ďalším zdrojom muziky sú stanice FM a užijete si aj najnovšie hity uložené vo vašom smartphone alebo tablete. Pri audio streamingu využijete aj Bluetooth s podporou aptX a ACC.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
285 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
266 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,1 kg Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Šírka
285 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
266 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer XN-P02-S strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer XN-P02-S stříbrný.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií