Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter

Zobraziť katalóg
Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter
2,0 1 hodnotení
Adaptér – s bezdrôtovou nabíjačkou s technológiou Qi
Kód:  PITb011 Produktové číslo:  AS9001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter Predaj skončil

Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter

Nabíjanie bez zapájania kábla aj v aute? S držiakom, ktorý je vybavený integrovanou nabíjačkou to nie je žiadny problém. Pitaka MagMount QI je stvorený presne pre smartphony Samsung S9 a S9+. Držiak sa umiestňuje do ventilačnej mriežky pomocou jednoduchého, ale stabilného úchytu. Telefón potom ľahko prichytíte na plochu nabíjačky vďaka magnetickej sile, ktorá je schopná udržať až 2 kg. Telefón bude teda držať skoro ako pribitý. Veľkou výhodou je podporovaný štandard Qi rýchlonabíjania.

Prednosti držiaka s nabíjačkou Pitaka MagMount QI

  • Kombinovaný držiak do auta s nabíjačkou
  • Podpora bezdrôtového rýchlonabíjania Qi technológie
  • Určené pre smartphony Samsung S9 a S9+
  • Stabilná magnetická sila

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám telefon S9 a líbí se mi držák na telefon do auta s bezdrátovým nabíjením Pitaka MagMount. Teď tomu moc nerozumím Máte tam nabíječku a pak jsem tam viděl ještě adaptér Tak jestli to dobře chápu Koupím nabíječku a ještě k tomu adaptér na S9 aby to pracovalo to mi přijde takové divné takže bez toho adaptéru to prostě nepracuje Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pitaka MagMount Pro S9/S9+ Adapter.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií