Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount

Zobraziť katalóg
Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount
4,8 4 hodnotení
Držiak na mobil – s bezdrôtovou nabíjačkou s technológiou Qi, 10 veľmi silných N52 magnetov zaistí zariadenie na svojom mieste, protišmykový povrch, umiestnenie do vetracej mriežky, možnosť otáčania o 360°
Kód:  PITb01 Produktové číslo:  CM001Q

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount Predaj skončil

Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount

Držiak na mobilný telefón Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent je dokonalý prostriedok na uchytenie vášho mobilného telefónu vrátane bezdrôtového dobíjania. Je určený do ventilačnej mriežky auta, kam sa veľmi ľahko nasadzuje. Protišmykový povrch dodá dokonalé priľnutie vášho prístroja. Desať veľmi silných N52 magnetov zabudovaných do držiaka zaistí zariadenie na svojom mieste v každej situácii. Pre praktické a flexibilné použitie držiaku disponuje 360° kĺbom pre jednoduché nastavenie. Praktické bezdrôtové nabíjanie umožňuje ľahké a efektívne využitie držiaku.

Kľúčové vlastnosti držiaku Pitaka MagMount Qi Wirelles Air Vent

  • Jednoduché a efektívne nastavenie
  • Bezdrôtové nabíjanie telefónu
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Praktický kĺb s 360° rotáciou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude mi tato nabijecka zvladat Samsung S8?

Diskusia a poradňa k Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount
Príslušenstvo pre Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií