Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount

Zobraziť katalóg
Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount
Držiak na mobil uchytenie do CD prehrávača, QI nabíjanie
Kód:  PITb13 Produktové číslo:  CMD3001Q

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount Predaj skončil

Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount

Univerzálny držiak Pitaka Car CD Slot MagMount Qi je skvelý prostriedok na uchytenie vášho mobilného telefónu v aute. Je určený na uchytenie do CD slotu, kam sa spoľahlivo prichytí prispôsobenou koncovkou. Protišmykový povrch s textúrami z uhlíkových vlákien poskytuje dokonalé priľnutie vášho prístroja. Deväť veľmi silných N52-T magnetov zabudovaných do držiaka Pitaka bezpečneudrží mobilný telefón na svojom mieste v každej situácii. Praktické a flexibilné použitie držiaka Car CD Slot MagMount Qi zaistí 360° kĺb. Držiak podporuje funkciu rýchlonabíjania atelefón navyše môžete nabíjať priamo v držiaku pomocou bezdrôtovej technológie Qi, ak ju váš smartphone podporuje.

Kľúčové vlastnosti držiaka Pitaka Car CD Slot MagMount Qi

  • Univerzálny držiak Pitaka na mobilný telefón s jednoduchou inštaláciou do CD slotu v aute
  • Vylepšená generácia držiakov Pitaka MagMount s ešte vyššou priľnavosťou
  • Držiak podporuje Qi nabíjanie
  • Držiak Car CD Slot MagMount Qi má praktický kĺb s 360° rotáciou
  • Výškovo a stranovo polohovateľný
  • Držiak Pitaka je navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy v každom teréne

V čom spočíva jedinečnosť držiaka Pitaka?

Bezpečný a odolný držiak Car CD Slot MagMount Qi značky Pitaka nepoužíva klasické mechanické uchytenie telefónu, ale úplne bezpečné uchytenie pomocou magnetov. Obsluha je tak ešte rýchlejšia a jednoduchšia, lebo telefón z držiaka rýchlo prichytíte aj zložíte jednou rukou. Praktický kĺb s 360° rotáciou umožňuje rýchle nastavenie uhla presne podľa vašich potrieb.Tento držiak patrí do 3. generácie držiakov Pitaka MagMount a prináša tak ďalšie zlepšenie, ktoré predstavuje upgrade vstavaných magnetov N52 na N52-T zaisťujúcich ešte vyššiu priľnavosť. Držiaky možno perfektne a bez obmedzení využívať tiež s krytmi na mobilné telefóny od Pitaka.

Výkonný a bezpečný držiak Pitaka MagMount Qi

Nielen, že s držiakom Car Vent MagMount Qi môžete ľahko a rýchlo svoj smartphone nabíjať, ale zároveň bude vďaka svojmu praktickému systému ventilácie batériu šetriť a postará sa tak o jej dlhšiu životnosť lepšie ako bežné držiaky. Ďalším praktickým a bezpečnostným opatreniam štýlového držiaka Pitaka je ochrana proti prepätiu, prehriatiu a skratu.

Držiak nie je kompatibilný s S9/S9 Plus MagCase

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pitaka MagMount Qi Wireless CD Slot Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Qi Wireless CD-Schlitzhalterung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pitaka MagMount Qi Wireless CD-Schlitzhalterung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pitaka MagMount Qi vezeték nélküli CD Slot Mount.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií