Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Pivo Pod One Starter Pack

Zobraziť katalóg
Pivo Pod One Starter Pack
Držiak na mobil – na stôl, mechanický, možnosť nastavenia polohy
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PIVOa5 Produktové číslo:  SP

Pivo Pod One Starter Pack

S držiakom Pivo Pod One Starter Pack budete trhať rekordy v sledovanosti

Kompletná súprava Pivo Pod One Starter Pack vám zabezpečí všetko to, čo k svojmu foteniu a natáčaniu budete na cestách potrebovať. Držiak, diaľkové ovládanie a uchytenie Smart Mount vždy nájdete v dizajnovom puzdre. Panoramatický otočný držiak Pivo Pod One dodá vášmu mobilnému telefónu nový rozmer. Tento praktický pomocník ponúka veľa úžasných režimov záznamu vrátane automatického sledovania pohybu. S mechanickým stojanom, ktorý disponuje vlastným softvérom, sa kreatívne vyžijete. Je totiž kompatibilný so sociálnymi sieťami a aplikáciami, ktoré vám umožnia stať sa hviezdou internetu. Ovládanie stojana na mobilný telefón Pivo Pod One je veľmi jednoduché a vďaka najmodernejším technológiám vás bude počúvať na slovo.

Kľúčové vlastnosti stojana na mobilný telefón Pivo Pod One Starter Pack, na stôl

  • Kompletná sada na fotenie a natáčanie rôznych videí na cestách
  • Pivo Pod One Starter Pack obsahuje Smart Mount pre snímanie zo všetkých strán
  • Ľahký a odolný Travel Case na uloženie držiaka, diaľkového ovládania a Smart Mount uchytenia
  • Otočný panoramatický držiak na mobilný telefón
  • Automatické sledovanie pohybu
  • Za 10 sekúnd sa otočí o 360°
  • Disponuje vlastným softvérom
  • Kompatibilný so sociálnymi sieťami a aplikáciami
  • Držiak Pivo Pod One je kompatibilný s 1/4" statívom
  • Ovládanie hlasom, gestami či pózou, diaľkovým ovládaním
  • Uchytenie telefónu na výšku aj na šírku
  • Držiak na mobilný telefón plný skvelých funkcií
  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth
  • Pivo Pod One Starter Pack v čiernom vyhotovení

Tvorenie obsahu bez hraníc

Pustite sa do robenie jedinečných fotografií, videí a streamov s panoramatickým otočným držiakom na mobilný telefón Pivo Pod One Starter Pack. Za obyčajných 10 sekúnd sa otočí o plných 360°. Skvele vám poslúži na streamovanie najrôznejších pohybov, ako je beh, jazda na koni, MTB alebo skate. Telefón umiestnite na šírku alebo na výšku, postavte na rovné miesto a stabilizujte výsuvnými opierkami. Potom už len v aplikácii vyberiete, čo chcete fotiť alebo natáčať. Stojan Pivo Pod One môžeteovládať gestami, hlasovou frázou alebo priloženým diaľkovým ovládačom. O vašom kreatívnom tvorení sa dozvedia hneď vaši známi vďaka zdieľaniu z aplikácie na Instagram, Facebook, Tik-Tak, WhatsApp a mnoho ďalších iných sietí. Stojan je kompatibilný so 1/4" statívom.

Vďaka držiaku na smartfón Pivo Pod One Starter Pack budete stále v spojení s celým svetom

Pivo Pod One Starter Pack vás nepustí z dohľadu. Vďaka inteligentnému sledovaniu si vás stojan s mobilným telefónom bude stále držať v zornom poli. Všetky zábery preto budú perfektné a vy sa môžete naplno ponotiť do živých prenosov vašej aktivity. Držiak Pivo Pod One tiež skvele poslúži na video hovory s rodinou alebo na vzdialenú výučbu, prednášky či prezentácie.

Užite si funkcie aplikácií naplno

S aplikáciami si razom otvoríte dvere novým možnostiam držiaka na mobilný telefón Pivo Pod One Starter Pack. Pivo Meet aplikácia, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie, prenesie do vašich videohovorov automatické sledovanie. So Smart Capture zaobstaráte selfie a videá jednoduchým hlasom, pózou alebo obyčajným lusknutím prstov. Virtuálnu prehliadku bytu alebo záhrady vykonáte s aplikáciou Pivo Tour.

S držiakom Pivo Pod One Starter Pack zachytíte akýkoľvek uhol

Balíček Pivo Pod One Starter Pack obsahuje užitočný Smart Mount, ktorý vám umožní fotiť a natáčať videá z akéhokoľvek uhla. Zľava, sprava, zhora i zospodu – všetky strane perfektne zachytí. Sada obsahuje aj praktický Travel Case na uloženie držiaka Pivo Pod One, diaľkového ovládania a Smart Mountu. Ľahké a odolné puzdro zaistí bezpečie vášho vybavenia.

Držiak na mobilný telefón Pivo Pod One Starter Pack je nabitý skvelými funkciami

Pri natáčaní alebo fotení využite všetky funkcie, ktoré držiak na mobilný telefón Pivo Pod One Starter Pack ponúka. Vaše zábery potom budú originálne a štýlové. Do záberu či fotografie sa môžete až 15× naklonovať, vytvárať vtipné časozberné pohyby v priestore alebo panoramatické časozberné videá. Trikové videá a veľa ďalších prednastavených režimov nájdete v aplikáciách Pivo Pod alebo Pivo Meet, ktoré sú zdarma na stiahnutie.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Upraviteľná poloha Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Upraviteľná poloha Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pivo Pod One Starter Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pivo Pod One Starter Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pivo Pod One Starter Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pivo Pod One Starter Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pivo Pod One Starter Pack.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií