PET Premium Week Samsung

Plantronics Backbeat FIT čierne

Zobraziť katalóg
Plantronics Backbeat FIT čierne
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, za uši, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IP57, frekvenčný rozsah 50Hz–20000Hz, citlivosť 105dB/mW, menič 13mm, výdrž batérie až 8h
Kód:  MS030b67 Produktové číslo:  209867-99 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat FIT čierne

S čiernymi bezdrôtovými slúchadlami Plantronics Backbeat FIT budete môcť trénovať dlhšie a tvrdšie, hudba vás totiž napumpuje. Celé balenie obsahuje športové Bluetooth slúchadlá v čiernej farbe, vodoodolné nabíjacie puzdro a 6-mesačné prémiové členstvo v aplikácii PEAR+. Samotné Plantronics Backbeat FIT sú vhodné pre celý rad športov vďaka ich prichyteniu za krk. Majú na sebe poťah odolný proti potu, sú vodotesné a spĺňajú požiadavky na stupeň krytia IP57. Počúvať hudbu na jedno plné nabitie budete môcť až 8 hodín. V prípade, že sa ponáhľate, môžete slúchadlá nabíjať len 15 minút, a následne vydržia hrať až celú hodinu.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT – čierne

  • Športové Bluetooth slúchadlá v čiernej farbe
  • Praktické prichytenie za krk
  • Slúchadlá sú vodotesné (stupeň krytia IP57)
  • Pri plnom nabití vydržia hrať až 8 hodín
  • Backbeat FIT majú na sebe poťah odolný proti potu
  • Otvorený dizajn slúchadiel
  • Súčasťou balenia je aj dobíjacie puzdro a 6-mesačné členstvo v aplikácii PEAR+
  • Na Plantronics Backbeat FIT nájdete mikrofón aj ovládacie prvky

Prepracované Bluetooth slúchadlá Plantronics Backbeat FIT

Na slúchadlách Plantronics Backbeat FIT nájdete mikrofón aj ovládacie prvky na prijímanie hovorov/prepínanie hudby. Keď budete športovať, budete počuť všetky okolité zvuky vďaka ich otvorenému dizajnu, takže sa nemusíte báť napríklad automobilov. Dobíjacie puzdro poskytuje až ďalších 10 hodín nabíjania, je vodotesné a rýchloschnúce. Kúpou Plantronics Backbeat FIT získate aj neobmedzený prístup k 12-tim tréningom na aplikácii PEAR Personal Coach + šesťmesačné členstvo v PEAR+, ktoré vám umožní vychutnať si koučovanie/rady od svetovo uznávaných trénerov a športovcov. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Backbeat FIT čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Backbeat FIT fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií