AlzaBoxy Q1 Aplikace

Plantronics Backbeat FIT modré

Zobraziť katalóg
Plantronics Backbeat FIT modré
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, za uši, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IP57, frekvenčný rozsah 50Hz–20000Hz, citlivosť 105dB/mW, menič 13mm, výdrž batérie až 8 h
Kód:  MS030b66 Produktové číslo:  209865-99 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat FIT modré

S touto sadou bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT s príslušenstvom budete môcť trénovať dlhšie a tvrdšie, hrajúca hudba vám totiž dodá poriadnu motiváciu. V balení nájdete športové Bluetooth slúchadlá v modrej farbe, vodoodolné nabíjacie puzdro a šesťmesačné prémiové členstvo v aplikácii PEAR+. Samotné Plantronics Backbeat FIT slúchadlá sú vhodné pre celý rad športov vďaka ich prichyteniu za krk. Slúchadlá majú na sebe poťah odolný proti potu. Sú vodotesné a spĺňajú požiadavky na stupeň krytia IP57. Na jedno plné nabitie budete môcť počúvať hudbu až 8 hodín. V prípade, že sa ponáhľate, nabite slúchadlá Plantronics Backbeat FIT len na 15 minút a tie vám následne vydržia verne hrať celú nasledujúcu hodinu.

Kľúčové vlastnosti modrých bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat FIT

  • Športové Bluetooth slúchadlá v modrej farbe
  • Praktické prichytenie za krk
  • Slúchadlá sú vodotesné (stupeň krytia IP57)
  • Pri plnom nabití vydržia prehrávať hudbu až 8 hodín
  • Backbeat FIT majú na sebe poťah odolný potu
  • Otvorený dizajn
  • Súčasťou balenia je aj dobíjacie puzdro a šesťmesačné členstvo v aplikácii PEAR+
  • Na Plantronics Backbeat FIT nájdete mikrofón aj ovládacie prvky

Prepracované Bluetooth slúchadlá Plantronics Backbeat FIT

Na bezdrôtových slúchadlách Plantronics Backbeat FIT nájdete ako mikrofón, tak aj ovládacie prvky na prijímanie hovorov/prepínanie hudby. Keď budete športovať, budete počuť všetky okolité zvuky vďaka ich otvorenému dizajnu, takže sa nemusíte báť napríklad automobilov. Dobíjacie puzdro poskytuje až ďalších 10 hodín nabíjania, je vodotesné a rýchloschnúce. Kúpou Plantronics Backbeat FIT získate aj neobmedzený prístup k 12-tim tréningom na aplikácii PEAR Personal Coach + šesťmesačné členstvo v PEAR+, ktoré vám umožní vychutnať si koučovanie/rady od svetovo uznávaných trénerov a športovcov. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký kodek sluchátka používají?? používají i bezdrátovou technologii Bluetooth, aptx™ Low Latency?????

Diskusia a poradňa k Plantronics Backbeat FIT modré
Príslušenstvo pre Plantronics Backbeat FIT modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Backbeat FIT kék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií