Alza pre firmy

Plantronics Backbeat FIT, zelený

Zobraziť katalóg
Plantronics Backbeat FIT, zelený
5 16 hodnotení
Bluetooth Headset - bluetooth v3.0, športový, odolná konštrukcia, čas počúvania až 8 hodín, inline ovládače na volanie a počúvanie hudby, ukazovateľ batérie slúchadla na displeji telefónu, súčasťou je vrecúško na smartfón na ruku, hmotnosť len 24 g
Kód:  MS030b5d1 Produktové číslo:  200460-05

Plantronics Backbeat FIT, zelený

Úplná stabilita a odolnosť

Plantronics Backbeat FIT sú kvalitné športové slúchadlá a headset v jednom. Ochranná P2i nanovrstva udrží slúchadlá vodoodolné za všetkých okolností a ochráni ich aj pred dažďom, rozliatou vodou a potom, takže ich bez problémov môžete vziať napríklad na tréning. Navyše vďaka bezdrôtovej bluetooth technológii už nemusíte riešiť zamotané káble.


Navrhnuté na športovanie

Flexibilný dizajn slúchadiel umožní ich pohodlné nosenie pri všetkých úrovniach cvičenia. Vďaka ľahko prístupným ovládacím prvkom môžete ovládať hudbu alebo hovory aj počas pohybu. Súčasťou balenia je aj neoprénové puzdro na pohodlne uloženie slúchadiel aj vášho smartfónu.


Dokonalý zvuk bez šumu

Výkonné reproduktory zaistia dokonalý zvukový výstup so silnými basmi, prirodzenými strednými tónmi a ostrými výškami. Pokročilé digitálne filtre zaistia dokonalú čistotu zvuku bez šumu a redukciu ozveny počas hovoru. MEMS mikrofón navyše vďaka širokému dynamickému rozsahu zlepšuje kvalitu hlasu, ktorý je vo výstupe úplne prirodzený.


Zostaňte v pohybe dlhšie

Integrovaná Li-Ion batéria umožní 8 hodín počúvania hudby, 6 hodín hovoru a až 14 dní v pohotovostnom režime. Aby bola zaistená úspora energie pri dlhej dobe nepoužívania, slúchadlá automaticky prechádzajú do režimu spánku, kedykoľvek sa dostanú mimo dosahu bluetooth. Dobíjanie batérie vám zaberie 2 hodiny.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Backbeat FIT, zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT, grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Backbeat FIT, zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií