AP+ nový vizuál Aplikace

Plantronics Blackwire C720-M

Zobraziť katalóg
Plantronics Blackwire C720-M
Bezdrôtové slúchadlá – drôtové, bluetooth, USB, až 10 hodín hovoru
Kód:  MS030y2 Produktové číslo:  87506-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Blackwire C720-M Predaj skončil

Plantronics Blackwire C720-M

Trávite celé dni v kancelárii so slúchadlami a potrpíte si na kvalitu spracovania komunikácie s kolegami či klientmi? Práve pre vás sú vhodné multifunkčné UC slúchadlá Blackwire C720-M, ktoré sa stanú vašim novým obľúbeným spoločníkom. Tento bezdrôtový headset doplnený o koncovku M je plne optimalizovaný pre Microsoft Office Communicator a vďaka bezproblémovému ovládaniu s technológiou Smart Sensor prinesie pohodlie do vášho zabehnutého pracovného sterotypu.

Hlavné prednosti Blackwire C720-M

  • Kompatibilita s vašim PC, Android a Apple zariadeniami
  • Bezdrôtové slúchadlá s uľahčeným ovládaním – automatické Play/Pause pri nasadení/sňatí slúchadiel
  • Odpojiteľný kábel s pridanou sponou na odev umožňuje prijímať hovory v celej kancelárii
  • Tieto bezdrôtová slúchadlá s mikrofónom produkujú širokopásmový zvuk s elimináciou okolitého ruchu
  • Intuitívne ovládanie na kábli príjem hovoru/ukončenie hovoru, hlasitosť a stíšenie
  • Tieto slúchadlá vydržia pri plnom nasadení až 10 hodín, pohotovostný režim až 10 dní
  • Optimalizované pre Microsoft Lync 2010 a MS Office Communicator pre volanie so softvérom pre UC

Obľúbenosť slúchadiel Plantronics Blackwire v kanceláriách

Tieto Hifi slúchadlá s mikrofónom disponujú kontrolkou na odnímateľnom kábli, ktorá upozorňuje na prichádzajúci hovor a tiež ovládacím prvkom pre náhle stíšenie alebo nastavenie hlasitosti. Ďalej kontrolkou na slúchadle, ktorá upozorní všetkých vo vašom okolí na práve prebiehajúci hovor. Vďaka funkcii Plantronics Spokes môžete s týmito USB slúchadlami ovládať aj niekoľko softvérových telefónov. Kontrolovanie stavu batérie Blackwire C720-M je veľmi ľahké. Zobrazuje sa totiž ako ikona na stavovom riadku v PC.

Zaručenost kvality a pohodlného počúvania

Pokiaľ si potrpíte na kvalitu a pohodlie, sú Plantronics Blackwire C720 priamo pre vás. Ultra mäkké koženkové vystuženie, nasadené na ľahkom slúchadlovom oblúku, na vás priľnú bez povšimnutia. O prirodzený zvuk sa stará moderný Digital Signal Processing a pred zvukovými špičkami vás ochráni technológia SoundGuard eliminujúca náhle zvyšovanie hlasitosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, vyhlidla jsem si sluchatka Plantronics Blackwire C720-M, ale nejsem si jista, zda u tohoto zboži opravdu plati 14 lhůta pro možnost ho vratit? Samožrejmě jen za předpokladu, že bychom nebyla spokojena. Děkuji za odpověd. O.Loyik

Diskusia a poradňa k Plantronics Blackwire C720-M
Príslušenstvo pre Plantronics Blackwire C720-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Blackwire C720-M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C720-M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C720-M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLACKWIRE Plantronics C720-M.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií