Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Plantronics Explorer 500 biely

Zobraziť katalóg
Plantronics Explorer 500 biely
4,5 17 hodnotení
Handsfree - bluetooth v4.1, duálny mikrofón, schopnosť pripojiť sa k dvom telefónom
Kód:  MS030e3t Produktové číslo:  203622-65

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Explorer 500 biely

Úplná voľnosť

Doprajte voľnosť rukám a počas vybavovania hovoru sa plnohodnotne venujte ďalším činnostiam. Inovatívne navrhnutý headset Plantronics Explorer 500 umožní bezpečne prijať urgentný telefonát aj počas riadenia vášho automobilu. Headset zaujme elegantným, a pritom praktickým dizajnom a vďaka vynikajúcej ergonómii je vhodný na každodenné používanie.


Ovládanie hlasovými príkazmi

Vďaka bezdrôtovej technológii odpadá problém večne zamotaných slúchadiel. Zariadenie podporuje funkciu hlasového vytáčania a ďalších hlasových príkazov. Jednoducho nastavíte jazyk, ktorým vás inteligentný systém včas upozorní na nutnosť dobitia batérie, stratené spojenie aj na iné dôležité informácie.


Výborný zvuk aj v hlučnom prostredí

Integrovaný duálny mikrofón s redukciou šumu DSP zaistí telefonovanie v perfektnej kvalite. Headset pripojíte cez rozhranie bluetooth 4.1 a vďaka profilom A2DP a AVRCP môžete pohodlne streamovať hudbu. Multipoint technológia umožní pripojiť až dva telefóny.


Vysoká výdrž batérie

S výkonnou Li-Ion batériou môžete zariadenie používať až 7 hodín. Headset dobijete pomocou magnetického USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Súčasťou je aj USB adaptér do automobilu. Vďaka magnetickému uzáveru možno headset jednoducho pripevniť napr. na ucho kabelky, na kufrík, kľúče alebo kdekoľvek inde.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat, jak sparovat s mobilním zařízením samsung A5. Na telefonu je HF neviditelné. Bluethu na telefonu je zapnuté s viditelné pro ostatní zařízení. Mimo HF vidím jiná zařízení a lehce je sparuji. HF u jiného telefonu je normálně viditelné. Prosim o postup, jak mam postupovat. Děkuji Karel Beck

Dobrý den, chci se zeptat zakoupil jsem si handsfree plantronics e 500 bilý a k firemnímu Samsung Galaxy Xcover 2 nelze zařízení připojit vubec ho přes bluetooth nevidi. Děkuju za odpověd

Dobrý den, zařízení mi nejde spárovat s novým telefonem Nokia 8.1, s předchozím šel bez problému (Huawei p8 lite). Co mohu dělat? Je stále v záruce. Děkuji za pomoc!

Dobrý den, nikde se nepíše, jaký má dosah. Je možné ho používat ve skladu a mít telefon někde na jednom místě položený? Nebo jsou na tuto potřebu vhodné jiné výrobky? Děkuji

Diskusia a poradňa k Plantronics Explorer 500 biely
Príslušenstvo pre Plantronics Explorer 500 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Explorer 500 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií