AP+ nový vizuál AD homeoffice

Plantronics RIG 300 HC na Nintendo, čierne

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 300 HC na Nintendo, čierne
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC a Nintendo Switch, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 111 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, redukcia šumu, uzatvorená konštrukcia, kábel 1.5 m, hmotnosť: 176 g, čierna farba
Kód:  MS030a57i2 Produktové číslo:  212608-99

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 300 HC na Nintendo, čierne Predaj skončil

Plantronics RIG 300 HC na Nintendo, čierne

Ponorte sa do podmanivého sveta hier a muziky. S hernými slúchadlami RIG 300 HC od značky Plantronics budete počuť všetko, čo potrebujete k víťazstvu. Prinášajú perfektný zvukový výkon, odolnosť, ľahkosť a zároveň komfort. Ponúkajú veľký frekvenčný rozsah a výstupný výkon 40 mW, ktorý zabezpečí, že vás virtuálny svet vtiahne do deja, akoby bol skutočný. Všimnete si viac zvukových podnetov a budete sa cítiť viac súčasťou hry.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Plantronics RIG 300 HC

  • Mušle z mäkkej pamäťovej peny
  • Exoskeletonový flexibilný rám s mikrofónom
  • Mikrofón s potlačením šumu
  • Vysoký frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
  • Využiteľné naprieč platformami
  • Diaľkové ovládanie hlasitosti priamo na kábli
  • Kompatibilita s Nintendo

Plantronics RIG 300 HC a nastaviteľná konštrukcia

Slúchadlá Plantronics RIG 300 HC sú vypracované v dynamickom hernom dizajne, za ktorý sa rozhodne nebudete hanbiť. Ponúkajú odolnosť, ľahkosť a zároveň komfort a sú navrhnuté tak, aby uspokojili všetky vaše požiadavky. Na prvý pohľad vás zaujme konštrukčné spracovanie a ľahký dizajn z odolných materiálov. Celok dopĺňajú 40 mm náušníky z mäkkej pamäťovej peny, ktorá sa dokonale prispôsobí vašim ušiam. Čalúnená čelenka vám zase zaistí pohodlie počas dlhých hodín hrania.

Mikrofón s potlačením šumu

Slúchadlá Plantronics RIG 300 HC sú vybavené mikrofónom, ktorý potláča okolitý šum. Poskytne vám tak dokonalý priestor na komunikáciu so svojimi spojencami. Všetky ovládacie prvky sú na ľavom náušníku a vy tak môžete veľmi ľahko ovládať zvuk a meniť hlasitosť. Navyše sú kompatibilné s platformou Nintendo.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, Nintendo Switch Hotovo!
Vhodné pre
Switch Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Nintendo Switch Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Switch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 300 HC na Nintendo, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 300 HC pro Nintendo, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 300 HC für Nintendo, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 300 HC für Nintendo, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 300 HC Nintendo készülékhez, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií