AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Plantronics RIG 400HX

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 400HX
Slúchadlá - herné, ľahký a konfigurovateľný rám, flexibilný mikrofón s potlačenie šumu, pre Xbox One, 3.5mm jack, dĺžka kábla 1.3m
Kód:  MS030b5a5n Produktové číslo:  206807-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 400HX

Slúchadlá Plantronics RIG 400HX sú vynikajúcou voľbou pre všetkých hráčov na konzolu Xbox. Na prvý pohľad zaujmú svojou robustnou a nadčasovú konštrukciou, ale po bližšom skúmaní zistíte, že vzhľad nie je ani zďaleka všetko, čím vás slúchadlá ohromia. Tešiť sa môžete aj na vysoko kvalitnému podaniu zvuku, ktorý je dokonale vyladený pre všetkých vášnivých hráčov. Ich prepracovaná ergonómia umožňuje pohodlné nosenie aj v prípade niekoľkohodinového hraní.    

Kľúčové vlastnosti

  • slúchadlá RIG 400HX sú navrhnuté pre hranie hier na Xboxe
  • na prvý pohľad zaujmú robustným a nadčasovým vzhľadom
  • vaše herné dobrodružstvo s krištáľovo čistým zvukom sa  hlbokými basmi ozvučí 40mm meniča
  • akusticky izolované náušníky zaistia, že nebudete pri hraní rušení okolitými zvukmi
  • o komfort pri nosení sa postarajú náušníkmi z pamäťovej peny a hlavového mostu
  • nechýba ani odnímateľný mikrofón s funkciou potlačenia šumu

Precízne slúchadlá zaista vaše víťazstvo

Vydajte sa do sveta konzolových hier spolu so slúchadlami RIG 400HX, ktoré vám poskytnú perfektné ozvučenie vášho herného dobrodružstva. Pochváliť sa slúchadlá môžu výkonnými 40mm meničmi s nízkou frekvenciou rezonátorov. Tie vám garantujú čistý a vysoko detailný a krištáľovo čistý zvuk s hlbokými basmi. Vďaka tomu slúchadlá dodajú intenzívny audiozážitok, takže vám neunikne jediné šuchnutie. To vášnivým hráčom umožní ovládnuť bojové polia virtuálneho sveta a stať sa úplnými víťazmi v akomkoľvek hernom zápolení.

Pohodlie aj po hodinách hrania

Tento model je navrhnutý pre profesionálne hranie bez rušenia okolitými zvukmi, preto je vybavený akusticky izolovanými náušníky. Vy sa tak môžete plne ponoriť do hry a sústrediť svoju pozornosť na dosiahnutie víťazstva v hre. O komfort aj pri niekoľkohodinovom hraní sa postará polstrovaný hlavový most a polstrovanie náušníkov z pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí tvaru vašej hlavy. Zaujímavou vychytávkou je aj odnímateľný mikrofón s funkciou potlačenia šumu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jsou tato sluchátka otevřená nebo uzavřená ? :)

Asi mic. normálně na xbox one půjde že?

Dobrý den, dají se tyhle sluchátka připojit normálně do počítače?

Diskusia a poradňa k Plantronics RIG 400HX
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 400HX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 400HX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics RIG 400HX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics RIG 400HX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 400HX.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií