Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna
5 1 hodnotení
Slúchadlá herné, priestorový zvuk 7.1, 24bit audio, ľahký a konfigurovateľný rám, flexibilný mikrofón s potlačením šumu, 3.5mm jack a USB kábel 2m
Kód:  MS030b5a6 Produktové číslo:  203802-05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna Predaj skončil

Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna

Kam by to Messi dotiahol, keby musel všetky zápasy odkopať v o dve čísla väčších kopačkách? Dával by Crosby rovnakú porciu gólov s brankárskou hokejkou? Nechceme ich podceňovať, ale pravdepodobne nie - každý športovec hľadá vybavenie, ktoré zodpovedá jeho potrebám, ktoré sa mu dokonale prispôsobí. Práve preto prichádza Plantronics so slúchadlami šitými na mieru nadšencom športových hier.

Slúchadlá Plantronics RIG 500 E-Sport si zamilujete, pretože prinášajú vychytávky ako:

  • Konfigurovateľný rám z odolného plastu, ktorý si nastavíte presne na mieru
  • Dve sady náušníkov - pre dlhý tréning superpohodlné odvetrávané, pre ostrý zápas izolované náušníky skvele potláčajúce okolitý hluk
  • Pamäťovú penu na náušniciach pre vaše pohodlie
  • Skvelý zvuk s Dolby 7.1
  • Mikrofón s potlačením šumu, ktorý si nastavíte presne podľa svojich potrieb, alebo ho jednoducho zložíte

Či už holdujete futbalu, hokeju, atletike či inému športu, Plantronics RIG 500E esport edícia vám vďaka svojej schopnosti prispôsobenia, kvalite spracovania a technickej vyspelosti pomôže až na vrchol E-SPORT vášne. Zároveň výrobca myslel aj na vaše pohodlie, takže sa po náročnom výkone lepšie zregenerujete. Prajeme veľa športových úspechov!

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevím kde se dotázat, zajímá mě, zda se dají objednat RIG 800LX

Diskusia a poradňa k Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 500E e-sport edícia, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 500E e-sport edice, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500E e-sport edition Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500E e-sport edition Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 500E e-sport edition fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií