Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

Plantronics RIG 500HX čierne

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 500HX čierne
Slúchadlá herné, ľahký a konfigurovateľný rám, flexibilný mikrofón s potlačením šumu, 3,5 mm jack, kábel 1,3 m
Kód:  MS030b5a9g Produktové číslo:  204805-05

Plantronics RIG 500HX čierne

Špičkové slúchadlá Plantronics RIG 500HX vychádzajú z prémiového radu RIG 500 a disponujú možnosťou použitia s Xbox ONE ovládačmi s 3,5mm jack vstupom. Prekvapia vás precíznym vyhotovením, vynikajúcim zvukom, inteligentným riešeným flexibilným rámom a v neposlednom rade i prijateľnou cenou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový herný headset za skvelú cenu
  • Ľahký a flexibilný rám
  • Mikrofón s potlačením šumu
  • Pohodlné náušníky s akustickou izoláciou
  • Vhodné pre Xbox ONE

Komfort je dôležitý

Hranie hier niekedy býva náročné, ale s headsetom Plantronics RIG 500HX, ktorý zaručí maximálne pohodlie, sa môžete sústrediť skutočne len na hranie. Vďaka pamäťovej pene, prispôsobivej čelenke a flexibilnému rámu sa aj po mnohých hodinách hrania budete cítiť ako v bavlnke. Poriadne dávky basov a krištáľovo čistého zvuku zabezpečia mohutné 40 mm meniče. Samozrejmosťou je ľahko odpojiteľný jednosmerný mikrofón potlačujúci šum, takže vás vaši tímoví kamaráti počujú úplne zreteľne. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 500HX čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 500HX černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HX Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HX Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 500HX, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií