Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics RIG SYSTEM čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG SYSTEM čierna
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá krištáľovo čistý zvuk, multifunkčný ovládač, zosilňovač, otočné reproduktory, výmenný externý mikrofón, kompatibilný s PS4/ PS3/PS Vita/PC/Mac/Xbox 360/smartphone/tablet
Kód:  MS030b5a3 Produktové číslo:  203480-05

Plantronics RIG SYSTEM čierna

Headset Plantronics RIG SYSTEM vám ponúka možnosť byť v spojení so smartfónom a napriek tomu hrať vašu obľúbenú hru na PlayStation bez zbytočných prestávok. Pripojíte váš mobilný telefón k ovládaču a jediným dotykom sa prepnete z hry na smartfón, prijmete hovor, naladíte obľúbenú hudbu, vyberte EQ profil a vrátite sa späť do hry - to všetko bez jej prerušenia. A keď budete chcieť slúchadlá uložiť, stačí sklopiť mušle a zaberú vám minimum miesta.

Vlastnosti:

  • Kompatibilný s PS4, PS3, PS Vita (oficiálne licencované) PC/Mac, Xbox 360, smartfóny a tablety.
  • Stereofónny headset s 40 mm meničmi a technológiou Bass Tube poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku.
  • Zosilňovač vás spojí s hrou a umožní vám nastaviť vyváženie herných zvukov a chatu, plus integruje hudbu alebo hovory z mobilného telefónu.
  • Šum eliminujúci mikrofón na flexibilnom posune zaisťuje, že vás ostatní v hre budú počuť čisto, zatiaľ čo voliteľný mikrofón na kábli vám umožní ľahko prepnúť na konzolu PS Vita.
  • Tri nastavenia ekvalizéra vám umožnia vybrať si medzi Pure pre lepšiu zrozumiteľnosť hlasu, Intensif pre zosilnenie basov a stredového pásma a Seismic pre mohutnejšie basy bez dunenia alebo skreslenia.
  • Vysoko komfortná konštrukcia s mäkkými mušľami a polstrovaným hlavovým mostom vám zaručí hodiny pohodlného hrania, sledovania filmov alebo relaxácie pri obľúbenej hudbe.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics RIG SYSTEM čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG SYSTEM černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG SYSTEM schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG SYSTEM schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG SYSTEM fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií