AD homeoffice PET

Plantronics Voyager 3200 čierny

Zobraziť katalóg
Plantronics Voyager 3200 čierny
3,0 2 hodnotení
Handsfree – Bluetooth 4.1, trojitý mikrofón s vylepšeným DSP, SoundGuard technológia, akustické zrušenie ozveny, detekcia ozveny hlasu
Kód:  MS0311 Produktové číslo:  207350-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Voyager 3200 čierny

Plantronics Voyager 3200 je kvalitné hands free v sivej farbe. S týmto hands free budete mať k dispozícii tri mikrofóny a aktívne spracovanie digitálneho signálu, takže kvalita vašich hovorov je zaručená. Technológia SoundGuard vylepšuje celkovú reprodukciu a poskytuje ochranu pred hlasnými zvukmi, teda je váš sluch v úplnom bezpečí. Vaše pohodlie je taktiež zaistené a to vďaka ľahkej konštrukcii a pohodlnému dizajnu, ktorý zaručí, že vám slúchadlo bude bezpečne držať v uchu. Pohotovostný režim hands free je až jeden týždeň a na jedno nabitie zvládne až 6 hodín hovorov. 

Kľúčové vlastnosti Hands Free Plantronics Voyager 3200 v čiernej farbe

  • Technológia SoundGuard vás ochráni pred hlasnými zvukmi
  • Smart sensor technológia
  • Prepojenie s vaším zariadením je zabezpečené pomocou Bluetooth
  • Intuitívne inteligentné ovládanie
  • Pohodlná a ľahká konštrukcia hands free
  • Dlhá výdrž batérie

Pohodlie predovšetkým

Samozrejmosťou hands free Plantronics je bezproblémová komunikácia s vašim PC a inteligentné senzory pre čo najjednoduchšie ovládanie. Pokiaľ si hands free nasadíte do ucha automaticky tak prijmete prichádzajúci hovor. Prijímanie alebo odmietanie hovorov je možné pomocou hlasových príkazov. Rozšírené hlasové výstrahy oznamujú identifikáciu volajúceho, stav pripojenia a dobu hovoru. K dispozícii je samozrejme tiež ľahký prístup k hlasovým asistentom Siri, Google Now, alebo Cortana.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,zlobi mne asi mikrofon kde je mozne ho opravit?Jsem z Usti nad Labem,dekuji

Diskusia a poradňa k Plantronics Voyager 3200 čierny
Príslušenstvo pre Plantronics Voyager 3200 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Voyager 3200 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hands Free Plantronics Voyager 3200 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hands Free Plantronics Voyager 3200 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Voyager 3200 fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií