AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Plantronics W720-M Savi

Zobraziť katalóg
Plantronics W720-M Savi
Bezdrôtové slúchadlá - DECT bezdrôtové, trojstupňová konektivita, dosah až 100m, prevádzková doba až 7 hod
Kód:  MS030y8 Produktové číslo:  84004-02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics W720-M Savi

Hľadáte tie najlepšie bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom pre UC komunikáciu? Bezdrôtové slúchadlo Plantronics radu SAVI 700 menia spôsob všetkej kancelárskej komunikácie v ďaleko produktívnejší. Vďaka trojstupňovej konektivite, čiže prepojenia troch zariadení naraz, budete schopní ovládať hovory z vášho PC, mobilného i stolného telefónu. Plantronics W720-M sa vždy pripojí na zariadenie, ktoré je práve v dosahu a vydrží bezdrôtovo spojené až v rozsahu 100 metrov. S týmito vlastnosťami sa aktuálne radí medzi najinteligentnejšie systémy bezdrôtových náhlavných sústav na trhu.

Hlavné vlasnosti Plantronics W720-M

  • Kombinácie až 3 zariadení k jednému inteligentnému bezdrôtovému headsetu
  • Koncovka M značí plnú kompatibilitu s Microsoft Office Communicator
  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Savi W720 patria medzi najľahšie DECT (zariadenia tvoriace vlastné lokálne spojenie riadiaceho a ďalšieho hodu) na trhu
  • Nové špeciálne filtre mikrofónu umožňujúce potlačenie okolitého šumu a ruchu
  • Prepracované energeticky úsporné napájanie pre vaše slúchadlá s mikrofónom pripraví až 7 hodín výdrže
  • Dotykové ovládanie slúchadiel - príjem/ukončenie hovoru, nastavenie hlasitosti +/-, stlmenie zvuku
  • Tri možnosti nasadenia bezdrôtových slúchadiel s mikrofónom pre pohodlie náročných užívateľov

Pohodlnosť užívanie Savi rady 700

Nielenže bezdrôtové slúchadlo Savi W720-M patrí medzi technologicky najprogresívnejšie na trhu so systémom DECT. Táto inteligentná bezdrôtová náhlavná súprava má zabudovanú ochranu pred dlhodobým hlukom a nečakaným zvýšením tónov. SoundGuard Digital chráni váš sluch a zabraňuje tomu, aby priemerná hladina zvuku prekročila 85dB. 

Čím vás tento UC bezdrôtový headset ďalej nadchne?

Plantronics vybavil tento headset možnosťou konferenčných hovorov až s tromi ďalšími headsetmi naraz. Nájdeme tu opäť vylepšený DSP, ktorý poskytuje ďaleko prirodzenejšiu farbu hlasu a tiež pokročilú širokopásmovú technológiu CAT-iq pre vysoké rozlíšenie hlasu v slúchadlách. Tieto inteligentné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom a ich systém skrátka ponúka kombináciu najlepšej kvality zvuku, mobility a výdrže batérie vo svojej triede. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics W720-M Savi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics W720-M Savi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics W720-M Savi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics W720-M Savi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Savi W720-M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií