Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics W740/A-M Savi

Zobraziť katalóg
Plantronics W740/A-M Savi
Bezdrôtové slúchadlá - DECT bezdrôtové, na jedno ucho, trojstupňová konektivita, dosah až 100m, výdrž až 7 hod
Kód:  MS030y9 Produktové číslo:  84001-12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics W740/A-M Savi

Hľadáte tie najlepšie bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom pre UC komunikáciu? Bezdrôtové slúchadlo Plantronics radu SAVI 700 mení spôsob všetkej kancelárskej komunikácie v ďaleko produktívnejší. Vďaka trojstupňovej konektivite, čiže prepojenia troch zariadení naraz, budete schopní ovládať hovory z vášho PC, mobilného i stolného telefónu. Plantronics W720-M sa vždy pripojí na zariadenie, ktoré je práve v dosahu a vydrží bezdrôtovo spojené až v rozsahu 100 metrov. S týmito vlastnosťami sa aktuálne radí medzi najinteligentnejšie systémy bezdrôtových náhlavných sústav na trhu.

Hlavné vlasnosti Plantronics W740 / AM

  • Kombinácie až 3 zariadení k jednému inteligentnému headsetu
  • Koncovka M značí plnú kompatibilitu s Microsoft Office Communicator
  • Savi W720 patrí medzi najľahšie DECT (zariadenia tvoriace vlastné lokálne spojenie riadiaceho a ďalšieho hodu) na slovenskom trhu
  • Nové špeciálne filtre mikrofónu umožňujúce potlačenie okolitého šumu a ruchu
  • Prepracované energeticky úsporné napájanie pre vás pripraví až 7 hodín výdrže
  • Dotykové ovládanie slúchadiel - príjem/ukončenie hovoru, nastavenie hlasitosti +/-, stlmenie zvuku
  • Tri možnosti nasadenia slúchadiel pre pohodlie náročných užívateľov

Pohodlnosť užívania Savi rady 700

Nielenže bezdrôtové slúchadlo Savi W740/A-M patrí medzi najľahšie na trhu so systémom DECT. Zároveň totiž ponúka niekoľko možných spôsobov nosenia tak, aby si každý užívateľ vybral ten, ktorý mu najviac vyhovuje. Je nám ponúknutá náhlavné spona, záhlavná spona alebo klasický handsfree jednostranný modul. Táto inteligentná bezdrôtová náhlavná súprava má tiež zabudovanú ochranu pred dlhodobým hlukom a nečakaným zvýšením tónov. SoundGuard Digital chráni váš sluch a zabraňuje tomu, aby priemerná hladina zvuku prekročila 85dB. 

Čím vás tento UC bezdrôtový headset ďalej nadchne?

Plantronics vybavil tento headset možnosťou konferenčných hovorov až s tromi ďalšími headsetmi naraz. Nájdeme tu opäť vylepšený DSP, ktorý poskytuje ďaleko prirodzenejšiu farbu hlasu a tiež pokročilú širokopásmovú technológiu CAT-iq pre vysoké rozlíšenie hlasu v slúchadlách. Tieto inteligentné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom a ich systém skrátka ponúkajú kombináciu najlepšej kvality zvuku, mobility a výdrže batérie vo svojej triede. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics W740/A-M Savi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics W740/A-M Savi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics W740/A-M Savi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics W740/A-M Savi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics W740 / AM Savi.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií